Connect with us

slideshow

Ψυχωμένο το Κερατσίνι 1-0 τον Ίκαρο Καλλιθέας

“Απέδρασαν” οι ‘Ροσονέρι” από το γήπεδο του Ρέντη και απέκτησαν σαφές προβάδισμα για την άνοδο.

Published

on

Αλώβητο πέρασε από το κατάμεστο γήπεδο του Ρέντη το Κερατσίνι, όπου επιβλήθηκε δίκαια χθες για την πρώτη αγωνιστική των μπαράζ της Γ’ Εθνικής με 1-0 επί του μονότονου Ικάρου Καλλιθέας και ξεκίνησε ιδανικά την προσπάθειά του για την άνοδο.

Αρκετά νευρικά μπήκαν στο ματς και οι δυο ομάδες, με δυο πέναλτι να «κλέβουν» την παράσταση στο πρώτο μέρος, για τα οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα και οι δυο ομάδες. Στο 16’ ο διαιτητής Μανουράς(Τρικάλων) έδωσε πέναλτι υπέρ των «Ροσονέρι» σε μαρκάρισμα του Ομεράι πάνω στον Τουρνά, με τον τελευταίο να ευστοχεί για το 0-1 Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 36’ ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα μετά από σπρώξιμο του Μαριόλη πάνω στον Μακρή, όμως ο έμπειρος φορ των Τζιτζιφιωτών που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Ίκαρος είχε σαν μόνιμη «πηγή» κινδύνου τον Γεωργίου, οποίος έχασε σημαντικές ευκαιρίες στην επανάληψη(63’, 91’), ενώ το Κερατσίνι είχε και δυο δοκάρια με τον δυναμικό Κουντού(28’, 46’). Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα λόγω αποβολής του Παπαδόπουλου στο 72’ με δεύτερη κίτρινη.

ΙΚΑΡΟΣ: Αθανασόπουλος, Φέκος(75’ Στούπης), Βουρλούμης, Κορρές, Λάλα, Ταράτσας, Κυριακίδης(89’ Τρίμπος), Φουντουκίδης, Μακρής, Γεωργίου, Ομεράι(57’ Πέκωφ).

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Μπαλαφούτης, Φούντας(77’ Κουρκούτης), Κουντού, Μαριόλης, Βαττής, Παπαδόπουλος, Μάλλης(82’ Αγγελάκης), Γκιάτης, Σαντριά(52’ λ.τρ. Λαμπρινάτος), Τουρνάς, Σκορδίλης.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply