Connect with us

stoplekto

Όλοι μια γροθιά στο πλευρό των εργαζομένων της Χαλυβουργίας…

Με επιτυχία η εκδήλωση του Ελευσινιακού για τους απεργούς..

Published

on

Aλληλέγγυοι στάθηκαν οι φίλοι του ποδοσφαίρου στους απεργούς της Χαλυβουργίας καθώς ανταποκρίθηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό στο κάλεσμα της ομάδας του Ελευσινιακού και βρέθηκαν την Τετάρτη το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Γ. Ρουμελιώτης για να παρακολουθήσουν το φιλικό παιχνίδι μεταξύ του Ελευσινιακού και της Πανελευσινιακής Ένωσης στα πλαίσια εκδήλωσης συμπαράστασης των απεργών .

Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν ο Δήμαρχος Ελευσίνας κ. Γιώργος Τσουκαλάς , ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής κ. Μιχάλης Τζανόπουλος, ο Αντιπρόεδρος κ.Γιώργος Ντούρος , ο Γενικός Γραμματέας κ. Αργύρης Οικονόμου, από την Περιφέρεια Δ.Αττικής η κ.Μαυρα Δασκαλάκη, ο Πρόεδρος της ομάδας Μπάσκετ του Πανελευσινιακού κ.Γιάννης Φιλίππου, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Θανάσης Κριεκούκης, ο Πρόεδρος του Αστέρα Μαγούλας κ, Αντώνης Ρόκας και ο κ.Βαγγέλης Ρόκας, και φυσικά ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας κ. Ηλιόπουλος με τον έφορο του Σωματείου Εργαζομένων στην Χαλυβουργία κ Αθανάσιο Παυλάκη ..

Πριν την έναρξη του αγώνα το μέλος του ΔΣ του Ελευσινιακού Μιχάλης Φωτάρας ευχαρίστησε τον κόσμο για το αγκάλιασμα αυτής της προσπάθειας ενίσχυσης των εργαζομένων και τόνισε ότι ο σύλλογος που υπηρετεί θα είναι πάντα μπροστάρης σε τέτοιες προσπάθειες για καλύτερες μέρες σε όλους τους εργαζόμενους.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ κ.Τζανόπουλος αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνά η κοινωνία μας , τόνισε ότι το ποδόσφαιρο δεν μπορεί και δεν είναι αποκομμένο από την κοινωνία καθώς είναι ένα κομμάτι αυτής έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Ελευσινιακού για την πρωτοβουλία, τόνισε ότι η Ένωση που υπηρετεί τόσα χρόνια θα είναι αρωγός τέτοιων προσπαθειών και κλείνοντας είπε με νόημα, «επιλέξαμε τόσα χρόνια και εμπιστευτήκαμε τις τύχες μας σε ανθρώπους που τελικά αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων , επιβάλλετε να έχουμε ψυχραιμία να είμαστε ενωμένοι και να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να μια καλύτερη κοινωνία για μας και τα παιδιά μας καλή δύναμη σε όλους».

Ο Δήμαρχος Ελευσίνας κ. Τσουκαλάς τόνισε ξεκάθαρα ότι ο Δήμος ήταν, και θα είναι δίπλα στους αγώνες των εργαζομένων για μια καλύτερη ζωή, καλύτερη δουλειά και καλύτερο μεροκάματο και ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του .

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Ελευσινιακού στον αγώνα που ακολούθησε επικράτησε της Πανελευσινιακής Ένωσης με σκορ 5-2.

Γράφει ο Χ.Ντάρδας

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply