Connect with us

NewsPlus

Άγρια δολοφονία στον Άγ. Παντελεήμονα

Published

on

Χτυπημένη στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός της βρέθηκε νεκρή, μέσα στο σπίτι της στον Άγιο Παντελεήμονα, μια 77χρονη γυναίκα. Τη σορό της εντόπισε ο γιος της, ο οποίος πήγε να την επισκεφθεί νωρίς το πρωί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο διαμέρισμα της οδού Κορδιγκτώνος 35, δεν εντοπίσθηκαν ίχνη παραβίασης. Η αστυνομία συνέλαβε τον 85χρονο σύντροφο του θύματος και έχει οδηγηθεί στην Ασφάλεια Αττικής

Ο γιος της 77χρονης εντόπισε τη μητέρα του στο κρεββάτι της, σε ύπτια θέση, ενώ το πρόσωπό της ήταν παραμορφωμένο από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί από το δολοφόνο της. Ο δράστης την χτύπησε με διάφορα αντικείμενα που βρέθηκαν στο χώρο, μεταξύ των οποίων και το τηλεκοντρόλ.

Η 77χρονη ήταν Ελληνίδα από την κοινότητα της Αιγύπτου. Ο σύντροφός της -επίσης Έλληνας εξ Αιγύπτου- σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και να είχε «τάσεις φυγής».

Τη χτύπησε με τηλεκοντρόλ- την αποτελείωσε με μαξιλάρι

Σύμφωνα με τη νεκροψία που διενήργησε νωρίς το πρωί ο ιατροδικαστής Γεώργιος Ντιλέρνια η γυναίκα έφερε πολλαπλά χτυπήματα και κακώσεις στο πρόσωπο, τα μάτια της ήταν μαυρισμένα, όπως φαίνεται είχε βάλει τα χέρια μπροστά στο πρόσωπο για να προστατευθεί, καθώς και τα χέρια της έφεραν μελανιές και χτυπήματα. Αυτό δε, που προκαλεί αποτροπιασμό είναι το γεγονός ότι ο δράστης μετά τα χτυπήματα που της κατάφερε με γροθιές και με ένα τηλεκοντρόλ που βρέθηκε σπασμένο στο χώρο, στη συνέχεια την αποτελείωσε με ένα μαξιλάρι το οποίο έφερε πάνω κηλίδες αίματος.

Πηγή: protothema.gr