Connect with us

stoplekto

Έκλεισε Τσιανάκα ο Αστέρας Μαγούλας

Published

on

Στην απόκτηση του 22χρονου μεσοεπιθετικού Γιάννη Τσιανάκα προχώρησε ο Αστέρας Μαγούλας.  Ο παίκτης μάλιστα έχει ενσωματωθεί ήδη με το σύλλογο και ξεκίνησε βασικός στον προηγούμενο αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Ακράτητο. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος:

 

“Το Δ.Σ του Α.Ο Αστέρας Μαγούλας ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Τσιανάκα. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στον Ατρόμητο Κερατσινίου όπου πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ Ε.Π.Σ Πειραιά, αναδείχτηκε δε πρώτος σκόρερ της ομάδας με 16 γκολ. Έχει επίσης φορέσει την φανέλα της Κ20 του Αστέρα Μαγούλας, τη χρονιά που ήταν φιναλίστ στον τελικό κυπέλλου της Επσδα. Επιπλέον έχει διακριθεί με τα χρώματα της Ένωσης Πανασπροπυργιακού, του Παοκ Μάνδρας και του Ικάρου Νεοκτίστων. Του ευχόμαστε υγεία και επίτευξη όλων των στόχων του. Παράλληλα το Δ.Σ του Α.Ο Αστέρας Μαγούλας,θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον πρόεδρο του Ατρομήτου Κερατσινίου κ.Θανάση Μπαλαφούτη για την άψογη συνεργασία που είχαμε στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή και εύχεται καλή επιτυχία στον ίδιο και την ομάδα του”.

 

  • Στην φωτογραφία από αριστερά ο γενικός αρχηγός Γιάννης Κορωναίος μαζί με τη νέα προσθήκη του Αστέρα Μαγούλας Γιάννη Τσιανάκα.