Connect with us

stoplekto

Αίας Σαλαμίνας – ΑΣ Ποντίων 0-2 .Παραιτήθηκε ο Στ. Βογιατζής

Published

on

 Ήττα σοκ για τον Αίαντα Σαλαμίνας μέσα στην έδρα του από τον μαχητικό ΑΣ Ποντίων που επικράτησε στο τέλος με 0-2 .

Οι  γηπεδούχοι  είχαν  άκαρπη  υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα , και ήταν φλύαροι ενώ βρέθηκαν απέναντι στον πολύ καλό γκολκίπερ τον Ρόκο που είχε αρκετές σωτήριες επεμβάσεις .

Οι Πόντιοι που πάλεψαν με πάθος κυρίως αμυντικά και έπαιξαν με αντεπιθέσεις ήταν αυτοί που «μίλησαν » στο τέλος και βρήκαν δυο φορές μάλιστα τον δρόμο για τα δίκτυα.

Στο 80’ ο  Παπαγιαννίδης άνοιξε το σκορ και πριν προλάβουν οι Σαλαμίνιοι να συνέλθουν από το σοκ , στο 84’ ο Γεωργίου τους έδωσε την «χαριστική βολή »

Άριστος ο  διαιτητής Δαμιανάκης .

ΑΙΑΣ ΣΑΛ.: Βασιλειάδης, Αρμάντο , Κεσανίδης , Κολιούσης , , Ρόππας( 63’ λ.τρ. Πουλουκτσής)  , Καλικαντής, Μελαμπιανάκης ( 46’ λ.τρ.  Ραπτόπουλος) , Δεμερτζής( 79’ Ράμφος Ε) , Κουπετόρης , Ευαγγέλου Γουλ. , Ράμφος Κ.

ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ: Ρόκος, Παπαδόπουλος, Νέστορας, Ραγκαβάς, Τσουλάκος( 52΄Κρεββατάς) Γεωργίου, Λουκάνι , Παπαϊωάννου 83’ , Πρωτόπαππας) Τσινίζος ( 90’ Ζαχαρίας) , Δίκης( 46’ Παπαγιαννίδης ) Θωμάς.

                                                            ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Παραιτήθηκε ο Στ. Βογιατζής !!

Λίγες μέρες μόλις μετά την πρόσληψη του ο προπονητής  του Αίαντα Σαλαμίνας Στέλιος Βογιατζής αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Αμέσως μετά τον αγώνα επικοινώνησε μαζί μας και έκανε την παρακάτω δήλωση : Από την πρώτη στιγμή διαπίστωσα ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα .  Η διοίκηση είχε συμφωνήσει με παίκτες για το πότε θα έρχονται στην προπόνηση. Ο ένας δεν ερχόταν Τρίτη και Παρασκευή , ο άλλος Τετάρτη και Πέμπτη κλπ.

Δεν υπήρχαν φώτα στο γήπεδο. Ξεκινούσε η προπόνηση στις εξήμισι και οι παίκτες έρχονταν μέχρι τις οκτώ. Τελείως ερασιτέχνες δηλαδή. Οι άνθρωποι της διοίκησης με επικεφαλή τον κ. Μόγια είναι  εξαιρετικοί . Αλλά με αυτές τις συνθήκες δεν μπορούσα να δουλέψω. Είπα  να επιστρέψω και τα χρήματα. Εγώ δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος.  »