Connect with us

5ος Όμιλος

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ-Κερατσίνι 1-0

Published

on

Μια πολύ σημαντική νίκη για την 12η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ΄Εθνικής σημείωσε την Κυριακή (16/12) στις Μουρνιές η Α.Ε.Ε.Κ ΣΥΝΚΑ κερδίζοντας με 1-0 το Κερατσίνι. 

Η Χανιώτικη ομάδα ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με γκολ από τα αποδυτήρια καθώς μόλις στο 2΄ο Βεστάκης με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 16΄με το σουτ του Κομνηνού να σταματάει στο δοκάρι. Το δεύτερο μέρος είχε ελάχιστες φάσεις και σε μια από αυτές η ομάδα του ΣΥΝΚΑ θα μπορούσε να είχε κάνει το 2-0 σε προσπάθεια του Μποτωνάκη στο 57΄όπου απέκρουσε σε κόρνερ ο Κούμπουλας.

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Κώστας Ανυφαντάκης): Πονηρός, Παληγεώργος, Παναγιωτόπουλος, Βεστάκης, Παπατζίκος, Κυτράκης (54’ λ.τρ. Μαζιώτης), Νικόλτσης (79’ Μάστορας), Πετράκος (87’ Λαμπάκης), Μποτωνάκης, Μαθιουδάκης, Βαρδάκης (71’ λ.τρ. Βασιλάκης).

Κερατσίνι (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Κούμπουλας, Γιαταγανάκης, Σφυρογιαννάκης (78’ Στρίγγας), Μεγαλοοικονόμου (65’ Γκέκας), Βατής, Αγγελάκης, Κομνηνός, Ροκάκης, Σιανός (87’ Θεοδώρου), Διάκος, Σιγάλας.