Connect with us

7ος Όμιλος

Αιολικός-Θύελλα Καμαριου 4-2

Published

on

Παρότι κοίταξε στη μεγαλύτερη ώρα του αγώνα στα μάτια τον Αιολικό, η Θύελλα Καμαρίου δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στη Μυτιληνη για την 7η αγωνιστική γνωρίζοντας την ήττα με 2-4.

Από την άλλη, ο Αιολικός πέτυχε μια σπουδαία νικη που τον φέρνει στη 2η θέση


Οι Καμαριανοί, πάλεψαν, μόχθησαν στο γηπεδο όμως για τέταρτο συνεχομενο ματς μένουν μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα επιστρέφοντας στη Σαντορίνη με μηδαμινή συγκομιδη.

Το ρεπορτάζ από το sportlesvos.gr

Η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα καταγράφηκε από τον Αιολικό σε δυνατό σουτ του Ποτουρίδη έξω από την περιοχή, το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο Ανδριόλας (7′). Η Θύελλα Καμαρίου απάντησε στην επόμενη φάση, όταν ο Φίλων βρήκε χώρο και επιχείρησε ένα μακρινό συρτό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε αρκετά άουτ (8′). Η ομάδα της Μυτιλήνης έβγαινε επικίνδυνα από τα άκρα και στο 12′ σε μια επέλαση του Σεφουλάι από τη δεξιά πτέρυγα, που κατέληξε σε σέντρα σουτ, ο Ανδριόλας αναγκάστηκε να διώξει εντυπωσιακά έδιωξε με το ένα χέρι σε κόρνερ.

Στο 20′ ο Αιολικός ζήτησε φάουλ σε παρατεταμένο σπρώξιμο του Ποτουρίδη από τον Μαντούσης, ενώ έβγαινε τετ α τετ, αλλά ο διαιτητής Περράκης έδωσε συνέχεια στο ματς. Στην επόμενη φάση η Θύελλα συνδυάστηκε όμορφα από τα δεξιά, ο Ζανελαρι σέντραρε στην καρδιά της περιοχής και ο Αργυριου με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για το 0-1! Στο 25′ ακυρώθηκε γκολ του Ποτουρίδη ως οφσάιντ, σε μια οριακή φάση, με τον βοηθό Νικολάου να έχει την ευθεία. Ο Αιολικός πίεζε και βρισκόταν συνεχώς σε θέση επίθεσης, βάζοντας και τον κόσμο στο παιχνίδι.

Παρότι δεν είχε κάποια αξιοσημείωτη τελική προσπάθεια, γυρόφερνε την αντίπαλη περιοχή και στο 42′ ισοφάρισε σε 1-1, όταν ο Κρητικός σέντραρε στο ύψος του πέναλτι και ο Βουτσιώτης με γυριστό πλασέ σκόραρε για τον Αιολικό. Οι παίκτες του Στύλου συνέχισαν να πολιορκούν την εστία της ομάδας της Σαντορίνης και στο 45+ έχασαν μοναδική ευκαιρία για την ανατροπή όταν ο Βουτσιώτης βρήκε αέρα σε παράλληλη μπαλιά του Ποτουρίδη, με τον Ανδριόλα μάλιστα εξουδετερωμένο, σε κενή εστία.

Στην επανάληψη ο Αιολικός συνέχισε να πιέζει, όσο η Θύελλα αμυνόταν μαζικά. Η υπεροχή του αυτή καρποφόρησε στο 60ο λεπτό, χάρη στον Βουτσιώτη, ο οποίος έκανε καταπληκτική ατομική προσπάθεια. Έκλεψε την μπάλα πίσω από το κέντρο, απέφυγε όλα τα μαρκαρισματα και σούταρε έξω από την περιοχή για το 2-1.

Η χαρά των Μυτιληνιών όμως κράτησε ελάχιστα, αφού στο 63′ η Θύελλα Καμαρίου ισοφάρισε σε 2-2, όταν σε σέντρα του Γελαδάρη και άστοχη έξοδο του Ζαχαρή, ο Ζανελάρι με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα. Στο 72′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες αφού ο Φίλων αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε 3 λεπτά και αποβλήθηκε.

Την αριθμητική υπέροχη εκμεταλλεύτηκε ο Αιολικός. Στο 86′ ήρθε η λύτρωση σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λαμπράκη, στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας του Ανδριόλα για το 3-2! Στις καθυστερήσεις ο Αιολικός έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του με τον Παλαμουτσή, ο οποίος αξιοποίησε κάθετη πάσα του Λαμπράκη πλασάροντας σωστά για το 4-2 μέσα σε αποθέωση. Τεράστιας σημασίας νίκη για τους Μυτιληνιούς, παρά τις δυσκολίες, που κρατά την ομάδα ψηλά στη βαθμολογία.

Συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Απ. Στύλος): Ζαχαρής, Τσουβαλτσίδης, Κρητικός (81′ Αδαμόπουλος), Τάχιας, Βαλιός, Κατσίκης, Βουτσιώτης (90′ Παπαδόπουλος), Διαμαντίδης, Ποτουρίδης (75′ Βεζιρτζόγλου), Σεφουλάι (62′ Παλαμουτσής), Λαμπράκης

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κ. Μιχάλης): Ανδριόλας, Γελαδάρης (75′ Λιγνός), Σπανός, Μαντούσης, Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος, Σιμιτσής, Αργυρίου, Ζανελάρι, Μαυρομάτης (65′ Γατσέλος)