Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ακράτητος- Ζωφριά 2-1

Published

on

Ο Ακράτητος ήταν ο μεγάλος νικητής στο τοπικό ντέρμπι, καθώς επικράτησε με 2-1 της ισχυρής Ζωφριάς και συνεχίζει να διατηρείται στην κορυφή της βαθμολογίας με δυο βαθμούς απόσταση από τον δεύτερο Βύζαντα Μεγάρων.

Με 45’ λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε η αναμέτρηση, καθώς σύμφωνα με το φύλλο αγώνος που έγραψε ο διαιτητής Βάτσιος, ο ρέφερι πριν την έναρξη του αγώνα ζήτησε  από τον γηπεδούχο Ακράτητο να αλλάξει εμφανίσεις, διότι έμοιαζαν με της Ζωφριάς. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν πρόχειρη δεύτερη εμφάνιση και με πρωτοβουλία των ανθρώπων της Ζωφριάς πήγαν στα γραφεία τους να φέρουν άλλες εμφανίσεις, ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει ο αγώνας…

Ο Ακράτητος πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Τσιγγόπουλο (33’), για να ισοφαρίσει η Ζωφιά άμεσα με τον Μάκρα(35’).  Το γκολ που χάρισε τους πολύτιμους τρεις βαθμούς στους γηπεδούχους πέτυχε ο Μπούγιας στο  54’.

Από μία αποβολή είχαν και οι δυο ομάδες, καθώς αποβλήθηκαν οι Παρασίδης(70’- 2η κίτρινη) και Μαζμανίδης(85’- 2η κίτρινη).

Ο πολύ καλός διαιτητής Βάτσιος έγραψε επίσης στο φύλλο αγώνος τον μη δηλωμένο ποδοσφαιριστή της Ζωφριάς Βασίλη Σούλο, ο οποίος μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών και τους εξύβρισε…

Οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα σε κάποιες αποφάσεις των βοηθών Κρέτσιμου και Πλάκα.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Μουζάκης, Χριστόπουλος, Μπούγιας, Λίτσης, Νομικός, Παρασίδης, Κατσίκης, Παπαδόπουλος(52’ Χριστοδούλου), Καλέμι(74’ Αγγελόπουλος), Τσιγγόπουλος(80’ Καραχάλιος), Κουμουλίδης(65’ Κουκούλης).

ΖΩΦΡΙΑ: Κολιάκης, Μαζμανίδης, Ξενάκης(69’ Ζόγκας), Πουλικίδης, Παπαδόπουλος, Γεγές, Νταγιάντας, Ρεφενδάριος(78’ Παπανικολάου), Μάκρας, Πλατανιάς(83’ Δέδες), Αντώνης(62’ Ρόδης).