Connect with us

6ος Όμιλος

Ανδρούτσος: “Δυσκολότερος απ’ όλους ο 6ος όμιλος”

Ο τερματοφύλακας του Ιαλυσου, μέσω της “ΩΡΑΣ των σπορ” σχολιάζει τη φετινή χρονιά της ομάδας του!

Published

on

Κατά κοινή ομολογία ο Ιάλυσος στον 6ο όμιλο πραγματοποίησε εξαιρετικό πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν, βγάζοντας στο γήπεδο πολύ εντυπωσιακό πρόσωπο από άποψη αποδοτικότητας και θεάματος.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που άφησαν το στίγμα τους στους “τζαλορόσι” ήταν ο φύλακας άγγελος των νησιωτών και ο λόγος γίνεται για τον, Απόστολο Ανδρούτσο.
Ο ίδιος μέσω της “ΩΡΑΣ των σπορ” έσπευσε να σχολιάσει τη σεζόν που πραγματοποίησε η ομάδα του φέτος λέγοντας: “Δεν μπορώ να πω ότι είναι επιτυχημένη χρονιά. Οταν βάζεις ένα στόχο το πρωτάθλημα και δεν το καταφέρνεις σου μένει πικρία. Όμως δεν μπορώ να μηδενίσω τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε απ’ όλους στην ομάδα ως το τέλος για το στόχο αυτόν. Δεν πετύχαμε αλλά ξέρουμε ότι προσπαθήσαμε”.

Σε ερώτηση για τα στοιχεία που έπαιξαν ρόλο και ο Ιάλυσος δεν πέτυχε το στόχο της 1ης θέσης, ο Έλληνας πορτιέρο είπε: “Φέτος στην ομάδα μας υπήρχε και υπάρχει πολύ ποδοσφαιρικό ταλέντο όπως και μεγάλη ποιότητα. Όμως ο πρωταθλητισμός θέλει και κάποια άλλα πράγματα που εμείς στην αρχή δεν καταφέραμε να τα έχουμε. Το καταφέραμε λίγο αργά, μετά το Γενάρη, και φάνηκε από την συγκομιδή βαθμών αυτό το διάστημα που ήταν μεγαλύτερη απ’ όλες τις ομάδες”.

Στη συνέχεια ο Ανδρούτσος αναφέρθηκε στα στοιχεία που του προκάλεσαν εντύπωση στον 6ο όμιλο υποστηρίζοντας: “Πρώτη φορά παίζω σε αυτό τον όμιλο και πραγματικά συνειδητοποίησα πόσο δύσκολος είναι. Άλλωστε, βλέπετε μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα γίνει μάχη και για την παραμονή και για το πρωτάθλημα. Υπήρχαν έδρες που δεν πέρναγε κανείς αντιμετωπίζοντας ομάδες που κινδύνευαν οι οποίες διέθεταν τις καλύτερες άμυνες. Θεωρώ πάντως ότι ο όμιλος ήταν ο πιο δύσκολος της κατηγορίας”.

Στη συνέχεια απάντησε στην ερώτηση που αφορούσε εάν έχει μείνει ο ίδιος ικανοποιημένος από την απόδοση του τη φετινή χρονιά υπογραμμίζοντας:

“Επειδή ξέρω τα τελευταία χρόνια ότι στην κατηγορία αυτή μπορώ να βοηθήσω δεν είμαι ικανοποιημένος από τη χρονιά μου. Φυσικά προσπάθησα πάρα πολύ και το ξέρουν όλοι, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν σου βγαίνουν πάντα όλα αφού πάντα θα υπάρχουν αναποδιές. Καλό είναι να τις παραδέχεσαι γιατί μόνο έτσι τις βελτιώνεις και ξαναγίνεσαι καλύτερος”.

Στον επίλογο ερωτήθηκε εάν θα παραμείνει την επόμενη σεζόν στον “Τοξοβόλο” λέγοντας: “Είναι νωρίς για να σας απαντήσω. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι έχουμε εξαιρετική σχέση οι παίκτες μεταξύ μας και όλοι μαζί με τη διοίκηση και το επιτελείο γίναμε μια “γροθιά” για να πετύχουμε κάτι καλό”.