Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΟ Καστέλλα- Χαραυγή 1-2

Published

on

Την ανατροπή έκανε η πρωτοπόρος Χαραυγή και επικράτησε τελικά με 1-2 της Καστέλλας στο  Μοσχάτο.

Έτσι η ομάδα του Αχιλλέα Ανδριανάκη συνεχίζει να προηγείται στον βαθμολογικό πίνακα  διατηρώντας το αήττητο.

Η επικράτηση των νικητών ήταν δίκαιη απέναντι σε  μια ομάδα που πάλεψε και θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη .

Η Χαραυγή ήταν πιο επιθετική και έχασε περισσότερες ευκαιρίες , με πιο σημαντική αυτή στο α’ ημίχρονο όταν ο Γρούνης βγήκε μόνος του αλλά ο Μουτάφης βγήκε και απέκρουσε σωτήρια .

Η Καστέλλα που γνώρισε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της ξεκίνησε με αποφασιστικότητα στην επανάληψη  και στο 55’ πήρε το προβάδισμα στο σκορ   με σουτ του Μποντέτσι έξω από την περιοχή ,. Θα μπορούσε μάλιστα να διπλασιάσει και τα τέρματα της στο 63’ , αλλά  του σουτ του Κότσι από καλή θέση πέρασε μόλις άουτ.

Από κει και πέρα η συνέχεια ανήκει στη Χαραυγή που με την είσοδο  του Φασιλή ο οποίος δεν ξεκίνησε λόγω ενοχλήσεων , είχε τον πλήρη έλεγχο των κινήσεων .

Ο Μουτάφης με σωτήριες επεμβάσεις προσπάθησε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Η ισοφάριση ήλθε στο 78’ . Ο Ομεράι εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Τούρλος έπιασε κεφαλιά , η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή , ο προωθημένος νεαρό ς Παπανικολάου με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίκτυα .

Η νίκη για την Χαραυγή ήλθε στο 84’ . Ο Φασιλής βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση, ο Μουτάφης έκανε έξοδο και «γκρέμισε » τον αντίπαλο του .Το πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Ντουμιτρέσκου μετέτρεψε σε γκολ με ψύχραιμο τρόπο ο Πεκόφ.

ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑ : Μουτάφης, Παπαθέου, Βιτσαράς, Μανώλης, Καρκαβίτσας , Βάνας( 70’ Κεραμιδάς), Πατρικάκος, Μποντέτσι( 58’ Δημόπουλος) Πάσα, Κότσι, Σκούρτης .

ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ : Δεληγιάννης, Ξηρογιάννης, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Τούρλος, Χριστοδούλου( 75’ Ομεράι), Αβανίδης , Ζιούπα( 91’ Πρελασάι), Γρούνης ( 67’ Φασιλής) Ηλιόπουλος, Πεκόφ( 90’ Καρβούνης .