Connect with us

7ος Όμιλος

Απόδραση για την Κόρινθο από το Καμάρι

Published

on

Με γκολ του Μαναριώτη στο 81′ η Κόρινθος απέδρασε με το διπλό  από το Καμάρι επικρατώντας με 0-1 της Θύελλας και έφτασε τους 8 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 8ο λεπτό έπειτα από κεφαλιά του Παϊκόπουλου με την ομάδα του Κώστα Μιχάλη να απαντά με σουτ του Σπανού στο 36ο λεπτό που κατέληξε σε κόρνερ έπειτα από επέμβαση του Λουτριώτη.

Στο δεύτερο μισό οι Μανέ – που πραγματοποίησε το ντεπούτο του – και Ερρίκος πέρασαν στο παιχνίδι με τον τελευταίο να βρίσκεται σε θέση βολή στο 59ο λεπτό και να δοκιμάζει δυνατό σουτ με τον Λουτριώτη να διώχνει.Το ίδιο έκανε και σε σουτ του Αργυρίου 5 λεπτά αργότερα.

Στο 70ο λεπτό ο Σιδέρης αποβλήθηκε αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με 10 παίχτες.

Η πίεση οι γηπεδούχοι πίεζαν και το το σουτ του Ζανελάρι στο 78′ δεν βρήκε στόχο για να γίνει το 0-1 στο 81′ με τον Μαναριώτη.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Μιχάλης): Ανδριόλας, Λιγνός (46′ Ερρίκος), Δημητρακόπουλος, Μαντούσης, Σπανός, Φίλων, Δαβιλάς, Σιμιτζής (46′ Μανέ), Ζανελάρι, Αργυρίου, Αρβανίτης (73′ Μαυρομάτης)

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ( Γιάννης Bασιλόπουλος): Λουτριώτης, Ιορδανίδης (89′ Ρουσιάν), Καραγιάννης, Λαμπρόπουλος, Βελέντζας, Παϊκόπουλος, Δόσης, Σιδέρης, Μαναριώτης (94′ Φουρνάρης), Τορεζάνι, Γάλας