Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Απόλλων Ποντίων- Νέα Πέραμος 1-1

Published

on

Στο 90’ η Νέα Πέραμος ισοφάρισε σε 1-1 τον ψυχωμένο Απόλλωνα Ποντίων χάρη στο γκολ του Δράγαση, ο οποίος αποδείχθηκε η χρυσή αλλλαγή του προπονητή Χάρη Κοπιτσή.

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με τον Παναγιώτου(34’), ενώ στο 79’ διαμαρτύρονται στο βοηθό Καντανολέων για γκολ που πέτυχε ο Πατυλάκης και ακύρωσε σαν οφσάιντ.

Μετά το τέλος του αγώνα ο διαιτητής Φίτσας έγραψε στο φύλλο αγώνος ότι φίλαθλοι των γηπεδούχων έριξαν προς τη διαιτητική τριάδα δυο μπουκάλια νερό, ενώ πετούσαν και πέτρες στα αποδυτήρια των διαιτητών χωρίς να τραυματιστεί κανείς….

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην Προέδρου της Νέας Περάμου Κώστα Γουρνάνη, που έφυγε πριν λίγες μέρες από τη ζωή.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σοφιάδης Δ., Σοφιάδης Β., Παπαδόπουλος(77 Αδελφόπουλος), Σιδηρόπουλος, Συμεωνίδης, Μπαρντόκ(57’ Λακάι), Μυρσινιάς, Κομιώτης, Αλίκια(63’ Παυλάκης), Ασλανίδης, Παναγιώτου.

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ: Τράικος, Χωραβάτης(62’ Τσολιάκος), Χριστοδουλίδης(79 Δράγασης), Γεωργιάδης, Γαλανός(69’ Γκελάι), Καλαϊτσίδης, Σεβαστής, Σαχόλι, Αγάθης(83’ Πρόκου), Κουσίδης, Καμπόλης.