Connect with us

4ος Όμιλος

Αρζένης: “Δεν μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα στα φιλικά”

Published

on

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής του ‘Φονεα’, Κώστας Αρζένης από τη διάθεση, την όρεξη και την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο φιλικό ματς με τη Χαλκίδα, υποστηρίζοντας στις δηλώσεις που παραχώρησε ότι ο Φωσ΄τηρας χρειάζεται αρκετή δουλειά και ότι παρά το θετικό αποτέλεσμα τα φιλικά αποσκοπούν στην παρατήρηση των αδυναμιών.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:

“Καταρχήν θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες της Χαλκίδας για την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξαν και κάποια στιγμή θα τους την ανταποδώσουμε.

Όσον αφορά τον αγώνα, ήταν ακόμη ένα τεστ προετοιμασίας απέναντι σε μια πολύ καλή και αξιόλογη ομάδα. Μετρήσαμε τις δυνάμεις μας και είδαμε ότι βρισκόμαστε σε καλό σημείο παρά τις έξι με επτά απουσίες βασικών παικτών. Νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες του αγώνα. Η νίκη δε λέει τίποτα το ίδιο θα έλεγα και σε περίπτωση που το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. 

Άλλωστε τα φιλικά γίνονται για να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Συνεχίζουμε τη δουλειά γιατί μας περιμένει μια πολύ δύσκολη συνέχεια αν και υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα και για τους ομίλους και για την έναρξη του πρωταθλήματος”.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι δεν μετέχουν στο πρόγραμμα οι Μούσα Ποκόνγκ, Τρύφωνας Τσώνης, Στάθης Ρόκας, Ανδρέας Μανδύλης ενώ ο Γιάννης Σίμωσης που πάτησε Ελλάδα θα ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Το επόμενο φιλικό έχει οριστεί για την Τετάρτη 17.00 στο γήπεδο του Άγιαξ Ταύρου και αντίπαλος είναι ο Ηλυσιακός.