Connect with us

stoplekto

Αστέρας Μαγούλας- Μικρασιατική 1-1

Published

on

Μέσα σε διάστημα μιας βδομάδας Αστέρας Μαγούλας και Μικραστιατική βρέθηκαν ξανά αντιμέτωποι, αυτή τη φορά για τη β’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ, όπου στο γήπεδο της Μαγούλας έμειναν πάλι ισόπαλοι με σκορ 1-1 και άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό και την πρόκριση.

Το ματς κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 57’ με τον Βάση Χ.(57’), για να ισοφαρίσει η Μικρασιατική με τον  Βλαχοκυριάκο(77’- η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό).

Η φάση του αγώνα έγινε στο  87’, όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν διπλό δοκάρι. Ο αμυντικός Κικίδης στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε άθελά του τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά ο Μανώλης σούταρε, για να αποκρούσει ο Παπακωνσταντίνου, για να φτάσει τελικά η μπάλα στον Μπαγδάτογλου, ο οποίος σημάδεψε το δεξί δοκάρι…

Με αρκετά νεαρούς παίκτες παρατάθηκε η Μικρασιατική, καθώς συνολικά παίξανε 7 παίκτες 18 ετών και κάτω.

Διαιτήτευσε ο Φίτσας.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπακωνσταντίνου, Τσιανάκας, Θεοδωρόπουλος(85’ Μοίρας), Βάσης Χ., Τζανέτης, Χαραλαμπίδης(93’ Κουσιορής), Απαζίδης(78’ Κικίδης), Βάσης Η., Καπουράνι(22’ Πετρίδης), Μεϊμαρίδης, Γεωργιάδης.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ: Υφαντής, Ασπιώτης, Λέζι(89’ Σακερλής), Καλαϊτζής, Νότα, Μαυρουδής(84’ Δρυμούσης), Μπαγδάτογλου, Μανώλης, Χαμπιλάι(66’ Γκουτζούλας), Βλαχοκυριάκος, Λύγδας(66’ Σταφάι).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ