Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΣ Ποντίων – Ερμής Κορυδαλλού 0-2

Published

on

Συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία ο Ερμής Κορυδαλλού  πέρασε νικηφόρα από την Δραπετσώνα επικρατώντας του ΑΣ Ποντίων με 0-2 .

Μετά  από ένα άγονο α’ μέρος οι Κορυδαλλιώτες πήραν το προβάδισμα  στο σκορ στο 58’ με τρόπο που προκάλεσε αντιδράσεις και επηρέασε τη συνέχεια του αγώνα . Στο λεπτό αυτό και ενώ η μπάλα ήταν σε άλλο σημείο κοντά στη σέντρα και ενώ είχε βγει πλάγιο άουτ ο διαιτητής Ορφανός καταλόγισε πέναλτι με υπόδειξη του βοηθού Παγουρτζή για λάκτισμα του Κρεββατά στον Βύρη εκτός φάσης. Η απόφαση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις σ τους Πόντιους που έβριζαν τον διαιτητή ο οποίος τα αναφέρει αυτά στο φύλο αγώνα . Την εσχάτη των ποινών μετέτρεψε σε γκολ ο Νταλάκος.

Στο 70’ ο Κίτσιος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 89’ ο Ορφανός διέκοψε το παιχνίδι αφού οπαδοί των γηπεδούχων τον έβριζαν. Ζήτησε την απομάκρυνση τους για να συνεχίσει , όπως και έγινε . Σύμφωνα με το Φύλο αγώνα  στη λήξη , κατά την αποχώρηση του , το διαιτητικό τρίο περνώντας από την εξέδρα δέχτηκε φλούδες από μανταρίνια που τους πέτυχαν καθώς  και μπουκάλια από νερό κλειστά , ένα από τα οποία έσκασε στο έδαφος και τους έβρεξε . Αξίζει να σημειωθεί ότι  η συμπλήρωση του φύλου αγώνα ολοκληρώθηκε δυο ώρες περίπου μετά το τέλος του αγώνα !!!

ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ : Ρόκος , Παπαδόπουλος( 89’ Τσίντζος) , Νέστορας, Ραγκαβάς, Τσουλάκος, Παπαϊωάννου, Λουκάνι Γεωργίου, Μαραγκός( 65’ Ζαχαρίας) , Δίκης( 46’ Παπαγιαννίδης) , Θωμάς( 46’ Κρεββατάς)

ΕΡΜΗΣ : Δράμπαλης, Τζανιδάκης(89’ Γιαννακόπουλος) , Αντωνίου, Αγγέλου, Λαζάκης, Σταθινάκης, Καλαϊτζάκης( 72’ Στακάι) , Νταλάκος, Δούβλης( 46’ Βύρης) , Κίτσιος( 83’ Γιαννούσης)  , Μούτσας .