Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

“Βόμβα” με Γούλα ο “Φονέας”

Published

on

Η παρουσία όλα αυτά τα χρόνια στα γήπεδα των Αθηνών κοσμεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Γιώργος Γούλας και πρωταθλητισμος είναι έννοιες ταυτόσημες αφού αποτελεί ένα πρόσωπο με ηγετικές φυσιογνωμίες που είναι σε θέση να ανεβάσει το επίπεδο της εκάστοτε ομάδας.

Τη φετινή σεζόν ήταν σε δίλημμα εάν θα σταματήσει το ποδόσφαιρο, παρ’ όλα αυτά, η αγαπη του για το άθλημα είναι τόσο μεγάλη που δεν του επέτρεψαν να πάρει την απόφαση αυτή.

Στην αρχή του καλοκαιριού ακολούθησε η ΑΕ Μοσχάτου και εν συνεχεία η Τριγλία Ραφήνας.

Το ωράριο των προπονήσεων σε συνδυασμό με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν επέτρεψαν στον 37χρονο μέσο να αγωνιστεί με τις φανέλες των δυο ομάδων.

Παρ’ όλα αυτά, ο Φωστήρας βρήκε τον τρόπο και τις μεθόδους εκείνους που έκαναν τον ποδοσφαιριστή να ταιριάξει τις όποιες ασχολίες είχε και να ενσωματωθεί στο δυναμικό του.

Το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, αφού πρώτα πήρε τη σύμφωνη γνώμη του Θύμιου Γεωργούλη, προχώρησε την περίπτωση και με συνοπτικές διαδικασίες η υπόθεση είχε αίσιο τέλος, αφού οι άνθρωποι του Φονεα κατάφεραν να πείσουν τον ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί μετά από αρκετά χρόνια στην Α’ ΕΠΣΑ.

Με την κίνηση αυτή οι κιτρινόμαυροι δείχνουν ότι θα κάνουν τα πάντα για να πετύχουν το στόχο της ανόδου, επιλέγοντας ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα που θα πάρουν στις πλάτες τους το σύλλογο.

Ο Γιώργος Γούλας είναι ένας από αυτούς και αυτό το αποδεικνύει η παρουσία του στις προηγούμενες ομάδες που έχει αγωνιστεί.

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η ομάδα του Αιγάλεω με τη φανέλα του οποίου είχε 18 συμμετοχές πέρυσι τερματίζοντας στην 2η θέση πίσω από τον Ηρόδοτο.

Τη σεζόν 2016-2017 έπαιξε 22 παιχνίδια με τη φανέλα του Άγιου Ιερόθεου, αποτελώντας τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της ομάδας μαζί με τον Δημήτρη Θανόπουλο. Τη περίοδο 2015-2016 έπαιξε για ένα εξάμηνο στην Τριγλία Ραφήνας έχοντας σε 17 ματς 1 γκολ. Το α’ εξάμηνο της περιόδου 2014-2015 έπαιξε 5 φορές για λογαριασμό του ΑΟΤ Αλίμου στην Football League και 5 ματς με τη φανέλα του Εθνικού Πειραιά. Το 2013-2014 ήταν ίσως η καλύτερη σεζόν της καριέραςτου αφού ως αρχηγός του ΑΟΤ Αλίμου πανηγύρισε αήττητος την κατάκτηση του τίτλου στην Γ’ Εθνική πετυχαίνοντας 5 γκολ ( 3 στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο) σε 25 συμμετοχές (23 πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο).