Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Δίας Κορυδαλλού- Αστέρας Κερατσινίου 2-1

Published

on

Τρία πέναλτι διαμόρφωσαν τη νίκη του Δία Κορυδαλλού επί του Αστέρα Κερατσινίου με 2-1. Μάλιστα οι Κορυδαλλιώτες, που βρίσκονται πολύ κοντά στην άνοδο, έχαναν μέχρι το 87’ και γύρισαν το ματς με δυο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών.

Ο Δίας μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, αλλά στάθηκε άτυχος, καθώς είχε δύο δοκάρια με τους Μοσχονά(27’) και Σκούταρη(32’), ενώ είχε αντιμέτωπο και τον εκπληκτικό γκολκίπερ του Αστέρα Δεληγιάννη, ο οποίος βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα.

Οι Χαραυγιώτες κόντρα στη ροή του αγώνα κατάφεραν να  προηγηθούν στο 73’ με πέναλτι του Λαμπρινάτου Ι., που κέρδισε ο Μπότσης.

Και ενώ ο Αστέρας φαινόταν ότι θα έφευγε με μια πολύ σημαντική νίκη, έχασε την ψυχραιμία του στα τελευταία λεπτά, καθώς υπέπεσε σε δυο επιπόλαια πέναλτι. Στο 87’ και στο 89’ ο Μπουρογιαννόπουλος μετρέψε σε γκολ τα πέναλτι που κέρδισαν οι Μοσχονάς και Χαρατσάρης και πήρε ένα σπουδαίο «τρίποντο» για τη μάχη της ανόδου.

Κατά γενική ομολογία ο διαιτητής Ντουμιτρέσκου ήταν πολύ καλός. Ο Αστέραςδιαμαρτυρήθηκε μόνο για μια φάση στο 95’. Ο νεοεισελθών Μαργαντίνης δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπο εντός περιοχής, και στη συνέχεια ανατράπηκε στην ίδια φάση και ο Κορκίδης, με τους φιλοξενούμενους να ζητάνε πέναλτι. Ο διαιτητής έδωσε επιθετικό φάουλ και απέβαλε τον Μαργαντίνη για εξύβριση. Ο παίκτης του Αστέρα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, καθώς υπέστει σκίσιμο στο ζυγωματικό και του τοποθετήθηκαν ράματα….

ΔΙΑΣ: Μπούρας, Μοσχονάς, Βαβουράκης, Πηταράκης, Ρίζος, Πούλιας(16’ Ντουμιτρίου), Καυτατζής(70’ Γιανιτσιώτης), Χαρατσάρης, Μπουρογιαννόπουλος, Σκούταρης(90’ Φίλης), Αϊβατίδης(76’ Ροβάτσος).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Δεληγιάννης, Κουκουνάκης, Πλουμής, Κορκίδης, Δεσύλλας, Λαμπρινάτος Γ.(57’ Ρηνιώτης), Πουλτουκιάν(54’ Μπότση), Μανώλης(90’ Μαργαντίνης), Λαμρπινάτος Ι., Ντραγκότι, Νίνος(83’ Βασιλικός).