Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Είναι τρελός ο Άρης Πετρούπολης, 2-1 τον Πανερυθραϊκό!

Published

on

«Φωτιά» στο πρωτάθλημα έβαλε ο Άρης που επικράτησε με ανατροπή, 2-1, του Πανερυθραϊκού στο «Πετρούπολης Β’». Η τοπική ομάδα διανύει μια ονειρική σεζόν και αποδεικνύεται «ρυθμιστής» της βαθμολογίας, όπου δεσπόζει πέμπτη έχοντας 34 βαθμούς. Από την άλλη, το συγκρότημα του Αντώνη Τσιμπάκη έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει από τη Δόξα Βύρωνος μια εβδομάδα πριν από τη μεταξύ τους αναμέτρηση στην Ερυθραία. Πλέον, η Δόξα βρίσκεται στο -3 και το Αιγάλεω στο -7.

Στο 4’ οι γηπεδούχοι απώλεσαν σημαντική ευκαιρία, όταν ο Ζούκας βγήκε τετ α τετ με τον Μπακοδήμο, όμως το σουτ του νεαρού φορ αποκρούστηκε. Στο 14’ και το 15’ τα σουτ του Κυριαζή απέκρουσε ο Μπακοδήμος αρχικά, ενώ το δεύτερο πέρασε ελάχιστα άουτ. Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Μπρίλης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και πλάσαρε για το 1-0 στο 25’.

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Αλέξη Γκλεγκλέ αντέδρασαν στο έπακρο και πήραν το τρίποντο. Στο 55’ μετά από μεταβίβαση του Δημήτρη Γεωργίου, ο Κυριαζής με κεφαλιά έκανε το 1-1 σκοράροντας για ακόμα ένα παιχνίδι, ενώ στο 71’ ο Ζούκας τροφοδότησε τον Γεωργακόπουλο που σημείωσε το 2-1. Στο 76’ ο Τζαφάι απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Σινάνι και στο 90’ ο Νίκολι παραλίγο να πετύχει ένα υπέροχο τέρμα από τα 30 μέτρα, όμως η μπάλα «σταμάτησε» στο δοκάρι του Μπακοδήμου.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γαβρίλης Π., Φωτόπουλος Α., Δεληθοδωρής Κ.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ (Αλέξης Γκλεγκλές): Τζαφάι, Μπουφίδης, Λάππα, Βασιλάκος, Λάλα, Νίκολι, Γεωργίου Π., Κυριαζής (90′ Τσαγκάρης), Ζούκας (85′ Παούρης), Γεωργίου Δ. (60′ Γεωργακόπουλος), Τσάτσα.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Μπακοδήμος, Τριανταφύλλου (67′ Γλυνός), Γκριτζάς, Γεωργακόπουλος, Νταλένγκα (89′ Μπενετάτος), Μπαμπαλούκας, Κουμπούλης, Αναγνώστης (68′ Σινάνι), Μπρίλης, Αντωνιάδης, Τσεβάς.