Connect with us

Διάφορα

Ελλάς Ποντίων : Κορίτσια πέντε αστέρων !!!

Published

on

Ιδιαίτερα επιτυχημένο ήταν το ντεμπούτο της Ελλάδας Ποντίων στην Γ’ Εθνική του Γυναικείου πρωταθλήματος . Η ομάδα της Σμαράγδας Δεμπεγιώτου  πέρασε σαν σίφουνας από την Μύκονο όπου σάρωσε με 5-0 την Άνω Μερά και έδειξε την δύναμη της .

Χαρακτηριστικά η προπονήτρια των Ποντίων δήλωσε:

«Η ομάδα μας είχε καλή απόδοση σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης που δυσκόλεψε πολύ τις προσπάθειες και των δύο ομαδων.  Οι παίκτριες  μου ξεκίνησαν  με θετικό αποτέλεσμα πάρα το γεγονός ότι δε μπόρεσαν  να παίξουν στρωτό ποδόσφαιρο με τη μπάλα κάτω κι αναγκαστήκαμε  να αλλάξουμε  το τρόπο παιχνιδιού αφού η μπάλα δε κυλούσε.  Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που ξεπέρασαν και τη κούραση του ταξιδιού και έβγαλαν παράλληλα πάθος και αυτοσυγκέντρωση.»

Την ικανοποίηση της για την εμφάνιση της ομάδας εξέφρασε και η υπεύθυνη του γυναικείου τμήματος της Ελλάδας Ποντίων  Νανά Γιανναδοπούλου :

«Συγχαρητήρια  σε όλα τα κορίτσια για την εμφάνιση τους καθώς και στην προπονήτρια μας Σμαράγδα Δεμπεγιώτου για την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει .Όλες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό γι α να φτάσει η ομάδα στη μεγάλη νίκη .  Θα ήθελα εκ μέρους του συλλόγου μας να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΑΣ Άνω Μεράς Μυκόνου για την άψογη φιλοξενία την οποία θα ανταποδώσουμε με τον καλύτερο τρόπο στον β’ γύρο .»

Όσο για κάποια δημοσιεύματα που  φέρουν την Ελλάδα Ποντίων ως φαβορί για την άνοδο η κ. Γιανναδοπούλου δήλωσε:

«Το πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε και δεν μπορούμε να μιλάμε για φαβορί  . Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας κοιτάζοντας μόνο το επόμενο παιχνίδι  με σοβαρότητα  και υπευθυνότητα. Στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει . »