Connect with us

5ος Όμιλος

Επισκοπή: Μέσα και ο Γκιόκας

Published

on

Έτοιμη να αδράξει την ευκαιρία και να σημειώσει την πρώτη εντός έδρας νίκη μοιάζει να είναι η ομάδα της Επισκοπής αυτή την Κυριακή (4/11) η οποία υποδέχεται στο ΔΑΚ Γάλλου «Παύλος Βαρδινογιάννης» τον Ατρόμητο Πειραιά.

Η ομάδα του Ρεθυμνου μεταφέρθηκε στο στάδιο του Ρεθύμνου προκειμένου να «απλώσει» τις αρετές που δεδομένα έχει και παράλληλα δίνεται η ευκαιρία να βρεθεί αρκετός κόσμος στο γήπεδο.

Ο προπονητής , Μάρκος Στεφανίδης από την Τετάρτη κι έπειτα, δούλεψε με όλους τους παίκτες μας στο εν λόγω γήπεδο. Άπαντες έδωσαν το «παρών» με τον Άγγελο Γκιόκα να μπαίνει κι εκείνος στο πρόγραμμα (βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποκατάστασης στον πρόσθιο χιαστό) και ο Τρ. Λαζαρίδης μετράει αντίστροφα καθώς σε περίπου έναν μήνα θα είναι σε θέση να ενταχθεί στο υπόλοιπο σύνολο μετά την επέμβαση στον μηνίσκο του δεξιού του ποδιού.

Κατά τα άλλα, Σωπασής και Κούρτι γυμνάστηκαν κανονικά και υπολογίζονται στα πλάνα του προπονητή μας.

Αύριο (Σάββατο 10.30 πμ) είναι η τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα κι εκεί θα μπορούμε να γνωρίζουμε και την αποστολή την οποία θα ανακοινώσει στους παίκτες ο Μάρκος Στεφανίδης.