Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις στον Άγιαξ Ταύρου

Published

on

Παρότι προβιβάστηκε τη φετινή χρονιά από την Β’ στην Α’ ΕΠΣΑ, ο Άγιαξ Ταύρου δέιχνει ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο, με το τρένο πλέον να έχει μπει στις ράγες του… επαγγελματισμού.

Τελευταία απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν σε αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις από τον γιατρό Αντώνη Λεμονή, ενώ, την περασμένη Τρίτη υποβλήθηκαν και σε εργομετρικές εξετάσεις.

Υπεύθυνος της διαδικασίας είναι ο καταξιωμένος γυμναστής, Κώστας Λιούγκος που έχει εργαστεί σε Ολυμπιακό και Εθνικό Πειραιά, ενώ, τις εξετάσεις παρακολούθησαν ο προπονητής, Σήφης Βενάκης, ο γυμναστής, Θανάσης Σαπανούς.

Σούπερ κίνηση με Λιούγκο

Ο Αντώνης Τσάτσος εκτός από τις κινήσεις που κάνει και έχουν σαν αποτέλεσμα η ομάδα να λειτουργεί άκρως επαγγελματικά, φροντίσει να ανεβάζει το επίπεδο του συλλόγου και στα θέματα των τμημάτων υποδομής.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παράγοντας ήρθε σε συμφωνία με τον Κώστα Λιούγκο που θα αποτελεί τον υπεύθυνο των τμημάτων για τις αναπτυξιακές ηλικίες. Οι δυο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία με τον τελευταίο να πιάνει δουλειά τις τελευταίες ημέρες.