Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εχει τον… τρόπο ο Χαραυγιακός!

Published

on

Ο Χαραυγιακός έπαιξε έξυπνα, διαχειρίστηκε την πίεση του Χαϊδαρίου και στο φινάλε επικράτησε 3-0 της τοπικής ομάδας στο «Τάκης Χαραλαμπίδης». Σε μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύεται, η ομάδα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη πήρε το τρίποντο και μείωσε, για την ώρα, τη διαφορά στο -2 από τον πρωτοπόρο Θρίαμβο Χαϊδαρίου που δοκιμάζεται στην Καισαριανή (5/3). Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Γιώργου Κιούρκου παρουσίασε θετική εικόνα, «άγγιζε» την ισοφάριση, όμως μετά το 2-0 κατέρρευσε και μοιραία έπεσε στην 9η θέση αριθμώντας 28 πόντους.

Με το… καλησπέρα (4’), ο Βαζούκης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά αξιοποιώντας όμορφα το φάουλ του Φωστέρη. Στη συνέχεια, η μπάλα πέρασε στα πόδια των γηπεδούχων που πρέσαραν αρκετά, αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Ενδιάμεσα (34’), ο Κωνσταντίνου λίγο έλειψε να κάνει το 2-0 με κεφαλιά, αλλά από το μισό μέτρο αστόχησε. Στο 38’ ο Παπαδόπουλος απέκρουσε την κεφαλιά του Μαυρουδή, ενώ στο 44’ ο Σακελλαρίου σούταρε αδύναμα από πλεονεκτική θέση.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε μέχρι το 70’. Νέα κεφαλιά του Μαυρουδή εξουδετέρωσε εύκολα ο Παπαδόπουλος στο 55’, ενώ στο 60’ ο Καλαμπαλίκης έκλεψε την μπάλα από των πορτιέρε των φιλοξενουμένων δίχως να βρει δίχτυα σε μια μοναδική φάση. Όλα έδειχναν ότι η ισοφάριση δεν θα αργούσε, όμως λογάριαζαν χωρίς τον… Μπιρμπίλη, ο οποίος στο 72’ έφυγε στη πλάτη της άμυνας και από το ύψος της περιοχής «κεραυνοβόλησε» τον Μωραΐτη για το 2-0. Η σεμνή τελετή ολοκληρώθηκε στο 83’ από τον Φωστέρη που σε κενή εστία «έγραψε» το τελικό 3-0 έπειτα από μεγάλη κούρσα και πάσα του Μπίτιλη. Τελευταία φάση από τον Μαυρουδή στο 85’, αλλά ο Παπαδόπουλος διατήρησε, ξανά, το «μηδέν» στερώντας ένα πολυπόθητο γκολ για τον ιστορικό και νεανικό ΑΟΧ.

Καλή η διαιτησία των Καλογερόπουλου Ι., Ακρίβου Χ. και Κουντουρέλη Γ., όμως με αρκετή ανοχή στο σκληρό παιχνίδι και την μοναδική κίτρινη κάρτα να υποδεικνύεται στο 90+ για καθυστέρηση του Ζαρίφη, κάτι που άφησε παραπονεμένους τους γηπεδούχους.

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Γιώργος Κιούρκος): Μωραΐτης, Χαλικιάς (77’ λ.τρ. Αναστασόπουλος), Τουλούπης, Καμπέρης (46’ Μπίρης), Αλεβίζος, Μουρεζίνης, Καλαμπαλίκης, Χριστούλης, Μαυρουδής, Κοτσολάκος, Σακελλαρίου (60’ Κοπανάς).

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Παπαδόπουλος, Ζαρίφης, Παπαδημητρίου, Βαζούκης, Κωνσταντόπουλος, Τουγουντζόγλου, Ράμμος, Φωστέρης, Κωνσταντίνου (46’ Μπιρμπίλης), Αναστασόπουλος (79’ Μακρυγιάννης), Κουντουριώτης (70’ Μπίτιλης).