Connect with us

stoplekto

Ζωφριά: “Κύριε Δήμαρχε Χρήστο Παππού σας υπενθυμίζουμε ότι και η Ζωφριά  ανήκει στο Δήμο Φυλής…”

Published

on

Από τη διοίκηση της Ζωφριάς λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Σήμερα Κυριακή 2-12-18 στον αγώνα της ομάδας του Ακράτητου με την ομάδα της Ζωφριάς αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η κίνηση του Δήμαρχου Φυλής μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Δήμαρχος Φυλής έσπευσε στα αποδυτήρια του Ακράτητου και έδωσε  συγχαρητήρια στους παίκτες  για την νίκη τους. Κίνηση φυσιολογική και καθόλου κατακριτέα.

Δυστυχώς όμως ξέχασε να επισκεφτεί όπως είναι  το φυσιολογικό (αφού και εμείς στο Δήμο Φυλής ανήκουμε)  και τα αποδυτήρια του ΔΑΟ ΖΩΦΡΙΑΣ και να συγχαρεί τους παίκτες της ομάδας για την προσπάθεια τους.

Κατόπιν παρέμβασης μέλους του ΔΣ της ομάδας μας, που του το υπενθύμισε  έκανε μια κίνηση και προς τα δικά μας αποδυτήρια αλλά  δεν έφτασε ποτέ.

Κύριε Δήμαρχε Χρήστο Παππού, σας υπενθυμίζουμε ότι και η Ζωφριά  ανήκει στο Δήμο Φυλής, εκτός και αν εσείς  δεν μας θέλετε.

Θεωρούμε την πράξη σας ασέβεια προς το σωματείο μας και σε  ολόκληρη την συνοικία μας.

Κύριε Δήμαρχε,

εμείς  θυμόμαστε ποιοι ανήκουν στο Δήμο Φυλής και τιμάμε την ιστορία τους.

Για να απολαύσετε το σημερινό παιχνίδι, θεωρήσαμε υποχρέωση μας, τιμώντας και  σεβόμενοι  την ιστορία της ομάδας του  Ακράτητου, να καλύψουμε εμείς την ανάγκη (και χωρίς να είμαστε υπόχρεοι ) που δημιουργήθηκε με τις εμφανίσεις των δύο ομάδων.

Εσείς δυστυχώς δεν επιδείξατε τον ίδιο πολιτισμό και δε σεβαστήκατε την ιστορία του συλλόγου μας.

Σοβαρά παράπονα έχουμε από τους δύο βοηθούς αφού χάσανε τις περισσότερες φάσεις .

 Μετά το τέλος του παιχνιδιού δημιουργήθηκε μια ένταση έξω από τα αποδυτήρια μας καθώς κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά προς τους παίκτες μας. Με την παρέμβαση των δύο διοικήσεων έληξε άμεσα το συμβάν.

Εμείς οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Ακράτητου για την φιλοξενία.

Το ΔΣ ΔΑΟ ΖΩΦΡΙΑΣ”.