Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ηράκλειο: Άσχημα νέα για Φερεντίνο

Published

on

Το ματς με την Αγία Παρασκευη προσπαθούν να ξεχάσουν στο Ηράκλειο αφού το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που επιθυμούσαν άπαντες στην ομάδα, όμως, στις τάξεις της ομάδας τα έχουν με την κακοδαιμονία τους που φέτος τους έχει χτυπήσει αρκετές φορές την πόρτα.

Συγκεκριμένα, μετά το Σταύρο Λύκο που υπέστη κάταγμα στο πόδι και χάνει μεγάλο μέρος μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που αποτελεί βασική μονάδα στην οπισθοφυλακή των “νερατζούρι” υπέστη σοβαρό τραυματισμό.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Φερεντίνο ο οποίος από το ζέσταμα του σαββατιάτικου αγώνα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο σε ένα σουτ που επιχείρησε.

Ο ίδιος αποφάσισε να αγωνιστεί όμως η κατάσταση του φαίνεται ότι δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή αφού αντικαταστάθηκε αποχωρώντας υποβασταζόμενος.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πρόβλημα στο μηνίσκο όμως δεν αποκλείεται να υπάρχει θέμα και στο χιαστό και εφόσον επιβεβαιωθούν οι φόβοι, μέσω της μαγνητικής τομογραφίας, θα χρειαστεί να περάσει τη πόρτα του χειρουργείου και να παραμείνουν εκτός δράσης για περισσότερο από έξι μήνες.

Πάντως, για να γίνει αυτό θα πρέπει να υποχωρήσει το οίδημα που έχει δημιουργηθεί στο γόνατο του παίκτη.