Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ηρακλής Ελευσίνας- Βύζας Μεγάρων 1-2

Published

on

«Πολύ σκληρός για να πεθάνει» ο φετινός Βύζας Μεγάρων, καθώς οι Μεγαρίτες «απέδρασαν» από το «Γ. Ρουμελιώτης» καταβάλλοντας με 2-1 τον ισχυρό Ηρακλή Ελευσίνας και πραγματοποίησαν ένα σπουδαίο βήμα στο «κυνήγι» της ανόδου.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 28’ με τον φορμαρισμένο Έβερετ, για να ισοφαρίσει ο Ηρακλής με τον «μετρ» Πατσιονίδη στο 37’ από εκτέλεση φάουλ.

Στο 72’ ο Βύζας πέτυχε το γκολ που του έδωσε τη νίκη με κεφαλιά του Δρίτσα. Στη φάση αυτή οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητή Ντάουλα, που υπέδειξε το κόρνερ από όπου προήλθε το γκολ, ενώ η βοηθός Κουρομπίλια είχε δείξει άουτ. Επίσης, σε αυτή τη φάση ο Ηρακλής έπαιζε με δέκα, καθώς είχε βγει εκτός αγωνιστικού χώρου ο στόπερ Σκαμαντζούρας λόγω μικροτραυματισμού, σε μια φάση που πάλι οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για την επιμονή του διαιτητή Ντάουλα να εισέλθει ο γιατρός εντός αγωνιστικού χώρου, παρά τις αντιρρήσεις των ανθρώπων του Ηρακλή…

Οι Ελευσίνιοι ζήτησαν και πέναλτι στο 24’ σε χέρι αμυντικού.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Τζωρτζινάκης, Τοπτίδης, Μπίμπα, Σκαμαντζούρας, Δικράν(80’ Μπακάμης), Σότα(68’ Πέππας), Πατσιονίδης, Κόρμαλης, Κατσάφαρος, Καλογρίδης, Τσεβάς.

ΒΥΖΑΣ: Ανδρέου, Δρίτσας(89’ Μήτσος), Χάρμπαλης, Έβερετ, Εμέτοβ Κουρκούτης, Βούκα(63’ Πουλάκος), Φλέγκας, Μάλλης(86 Μαυρονάσος), Κλωνάρης, Σερέπας(36’ λ.τρ. Δέσκος).