Connect with us

stoplekto

Η Αναγέννηση Μοσχάτου γιόρτασε

Published

on

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο γήπεδο του Μοσχάτου η γιορτή λήξης της σεζόν όλων των τμημάτων της Αναγέννησης Μοσχάτου στην οποία υπήρξε γιορταστική ατμόσφαιρα για την άνοδο της αντρικής ομάδας στην Α’ Πειραιά και παράλληλα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ε.Π.Σ.Π. από την ομάδα Παίδων.
Η εκδήλωση την οποία παρακολούθησε πολύς κόσμος σε μία κατάμεστη εξέδρα από φιλάθλους και γονείς αθλητών, ξεκίνησε με αγώνες επίδειξης όλων των τμημάτων των ακαδημιών και ακολούθησε αγώνας της πρωταθλήτριας ομάδας Παίδων της Αναγέννησης με την αντίστοιχη του Φωστήρα, ο οποίος τελείωσε ισόπαλος 0-0 με διαιτητές τους Ορφανό Δ., Μηλιδώνη Χ. και Βογιατζιδάκη Χ. . Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία χάρις στις προσπάθειες του προέδρου Παναγιώτη Ορφανού και των συνεργατών του, ενώ πριν τις βραβεύσεις εμφανίστηκαν στο κέντρο του γηπέδου Cheerleaders που χόρεψαν και ακολούθησαν πυροτεχνήματα και άφθονο φαγητό, μεζέδες και ποτά για όλους.
Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου με όλο σχεδόν το Δημοτικό Συμβούλιο, οι Γιάννης Σπάθας και Γιάννης Σταματάτος από την Ε.Π.Σ.Πειραιά ., ο πρώην πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. Στέλιος Μπρατσόλης, ο Γιάννης Ευδαίμων από την Επιτροπή Διαιτησίας , ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΦ Ανδρέας Στρατής και οι παλιοί παράγοντες Χρήστος Στούκας, και Πέτρος Δημητρίου. Ο τελευταίος είναι και αντιδήμαρχός στην Δημοτική Αρχή.

Επίσης το παρών έδωσε και ο δημοσιογράφος Αντώνης Πανούτσος
Βραβεύτηκαν το αντρικό τμήμα για την άνοδο στην Α’ Πειραιά, το παιδικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τα τμήματα εφηβικό, προπαιδικό, junior, projunior και αστεράκια για τις διακρίσεις τους την σεζόν που έληξε, οι αρχηγοί της αντρικής ομάδας Κώστας Τόττης, του εφηβικού Αλέξανδρος Παπαθεοδώρου, του παιδικού Νίκος Καρακάσης, του προπαιδικού Βαγγέλης Φουκούλης, οι πρώτοι σκόρερ της αντρικής ομάδας Άγγελος Νελάι, του εφηβικού Άγγελος Καραπατάς, του παιδικού Άρης Κοδήμας, του προπαιδικού Νώε Τουσάι, ο προπονητής του αντρικού και παιδικού Βαγγέλης Κωνσταντίνου, ο ποδοσφαιριστής του παιδικού Νίκος Παπέλης για την προσφορά του και ο Αντώνης Μπαδάνης από την διοίκηση για τα θέματα επικοινωνίας του συλλόγου.