Connect with us

stoplekto

Η Μικρασιατική “εκθρόνισε” τον Βύζαντα Μεγάρων- Ιστορική νίκη με 2-1

Published

on

Την πιο ιστορική της νίκη στην μικρή της πορεία από την ίδρυσή της σημείωσε σήμερα η Μικρασιατική, η οποία επικράτησε στο 95’ με 2-1 του γειτονικού ισχυρού Βύζαντα Μεγάρων, τον οποίο “εκθρόνισε” από την κορυφή της βαθμολογίας και προσέδωσε ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον στην πορεία του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Χάρη Κουστέρη έφτασε δίκαια σε αυτή την επικράτηση, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική της άνοδο και με τους «μεγάλους» του πρωταθλήματος.

Το σκορ άνοιξε για τους Μικρασιάτες ο ψυχωμένος Μπαγδάτογλου στο  18’.

Ο Βύζας, που για μια ακόμη φορά έμεινε πίσω στο σκορ, κυνήγησε να κάνει άλλη μια ανατροπή φτάνοντας στην ισοφάριση στο 90΄με τον Έβερετ. Όμως η Μικρασιατική ήταν εκείνη που  πέτυχε το «χρυσό» γκολ της νίκης με τον  Βλαχοκυριάκο στο 95’.

Καλός ο διαιτητής Αλιάγας.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ: Μάππας, Τζαφέρης, Νότα, Συριανός, Γκουτσούλας, Μαρούδης, Μανώλης, Βλαχοκυριάκος, Μπαγδάτογλου(89’ Ασπιώτης), Λέζης(71’ Τοπάλης), Πατσιονίδης(35’ Χαμπιλάι, 80’ Τουμπαρίδης).

ΒΥΖΑΣ: Ανδρέου, Μουσκάι, Χάρμπαλης(79’ Μαυρονάσος), Έβερετ, Έμετοβ(46’ Δέσκος), Κουρκούτης, Βούκα, Καραγιάννης, Φλέγγας, Κλωνάρης, Δρίτσας.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ