Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Η Χαραυγή 4-1 σάρωσε τον Αίαντα Σαλαμίνας

Published

on

«Έβγαζε φωτιές » η πρωτοπόρος Χαραυγή και «έκαψε » τον Αίαντα Σαλαμίνας με 4-1 , συνεχίζοντας την εντυπωσιακή και αήττητη πορεία της .

Οι παίκτες του Ανδριανάκη μπήκαν αποφασιστικά στο παιχνίδι με πάθος για τη νίκη και προηγήθηκαν στο 9’ με σουτ του έμπειρου Πεκόφ.

Ο Αίας πάλεψε αρχικά και αντέδρασε μετά το γκολ για να ισοφαρίσει γρήγορα( 15’) με κεφαλιά του Τσομάι μετά από σέντρα του Κεσανίδη.

Οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι το προβάδισμα στο 41’ με σουτ του προωθημένου Ξηρογιάννη μετά από εναλλαγή της μπάλας με τον Ηλιόπουλο.

Οι Σαλαμίνιοι  από κει και πέρα κατέρρευσαν. Οι σημαντικές απουσίες ( Τερεκανίδης, Φασουλής, Μελαμπιανάκης) , τα κτυπητά κενά στην άμυνα καθώς και η απουσία προπονητή από τον πάγκο , λύγισαν την ιστορική ομάδα .

Η Χαραυγή έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο . Έτσι στο 50’

Γρούνης , Πεκόφ άλλαξαν την μπάλα και ο Χριστοδούλου με πλασέ πέτυχε το τρίτο τέρμα της ομάδας του.

Ο Αβανίδης στο 67’ πέτυχε ένα ακόμα γκολ με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή γράφοντας το τελικό 4-1 .

Άριστος ο διαιτητής Ιωαννίδης Κ.

ΧΑΡΑΥΓΗ:  Ροκανάς , Ξηρογιάννης( 89’ Βουλγαράκης) Αγγελόπουλος, Παπανικολάου , Τούρλος, Χριστοδούλου,Γρούνης( 69’λ.τρ.  Πρελασάι), Αβανίδης ( 81’ λ.τρ. Ομεράι), Ζιούπα( 76’ Μιφτάρι) Ηλιόπουλος, Πεκόφ .

ΑΙΑΣ: Παπαμιχαήλ, Τζαφέρι, Σταυράτης, Κεσανίδης ,. Ρόππας. Καλικαντής.( 76΄Πουλουκτσής) , Χαλκίδης( 46’ Παναγάκος) Γκίκας ( 62’ Ευαγγέλου) Τσομάι, Κολιούσης, Ράμφος .