Connect with us

6ος Όμιλος

Θανέλλας: Να… καθαρίσουμε το όνομα της ομάδας

Published

on

Στον Αχαρναϊκό φέτος γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια που θυμίζει την περίοδο που ο σύλλογος είχε κατακτήσει, παρά τα πολλά προβλήματα, την άνοδο στην Γ’ Εθνική έχοντας και τότε στο τιμόνι του τον νυν προπονητή Φώτη Θανέλλα.

Ο ίδιος μαζί με τους συνεργάτες του καλείται να χτίσει μια ομάδα που θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που έχει για την παραμονή σε έναν αρκετά δύσκολο και απαιτητικό όμιλο.

Η ”ΩΡΑ των σπορ” επικοινώνησε με τον κ. Θανέλλα ο οποίος αναφέρθηκε στο στόχο που έχουν θέσει οι Μενιδιάτες λέγοντας: ”Στόχος του Αχαρναϊκού και λόγω νομικών θεμάτων είναι μια αξιοπρεπέστατη πορεία στην Γ’ Εθνική και στον όμιλο που συμμετέχει, να διατηρηθεί στην κατηγορία και να δημιουργήσει ένα σύνολο έτοιμο με κορμό για την επόμενη σεζόν. Επειδή υπάρχει μικρό σε διάρκεια πρωτάθλημα, για να παραμείνεις στην κατηγορία πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τερματίσουμε ψηλά”.

Για την προσπάθεια που γίνεται ο έμπειρος κόουτς είπε:

Γίνεται τεράστια προσπάθεια από τη διοίκηση και από τους ποδοσφαιριστές που έχω καθώς επίσης και από το σχεδιασμό γι αυτούς που θα έρθουν. Ήδη αναμένεται αύριο ποδοσφαιριστής που έχει παίξει Σουπερ Λιγκ στην Ελλάδα. Επίσης ένας ποδοσφαιριστής με καταγωγή από το Βέλγιο και παρά τη μεγάλη πίεση του χρόνου ευελπιστώ ότι θα είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος”.

Ερωτηθείς εάν ευνοεί το ρεπό που έχει ο Αχαρναϊκός την 1η αγωνιστική υποστήριξε:

Νομίζω ότι είναι το… καλύτερο ρεπό. Συν αυτού επειδή έχουμε ξεκινήσει αργά έχω μια εβδομάδα παραπάνω στη διάθεση μου για προετοιμασία”.

Στον επίλογο του ο Θανέλλας έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας κλείνοντας με το εξής σχόλιο:

Το μεγάλο μήνυμα στον κόσμο είναι το να ξαναγυρίσει στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα. Θα πρέπει να… καθαρίσουμε το όνομα του Αχαρναϊκού. Ξέρω ότι υπάρχει απογοήτευση από τα τελευταία νέα, αλλά γίνεται μεγάλη προσπάθεια και ο κόσμος θα πρέπει να την αγκαλιάσει. Τέλος θέλω να τονίσω ότι υπάρχει άριστη συνεργασία με τις ακαδημίες του συλλόγου και συγκεκριμένα με τον κ. Κουβά με τον οποίο είμαστε σε καθημερινή επαφή όπως και ο πρόεδρος κ. Τζορμαπτζίδης για το καλό της ομάδας”.