Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Θα συνεχιστεί το Ηρακλής Νίκαιας- ΑΕ Χατζηκυριακείου που είχε διακοπεί- Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πειραιά

Published

on

ποινές αξιωματούχων

Να συνεχιστεί από το σημείο διακοπής, δηλαδή το 76′, αποφάσισε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Πειραιά για τον αγώνα ανάμεσα στον Ηρακλή Νίκαιας και την ΑΕ Χατζηκυριακείου, που είχε διακόψει ο διαιτητής Αλατσάκης πριν δέκα μέρες και ενώ το σκορ ήταν 3-1 υπέρ των γηπεδούχων. Αναλυτικά η απόφαση της Π.Ε., έπειτα και από την απολογία της ΑΕ Χατζηκυριακείου:

 

“Απόφαση Πειθαρχικής Επιτροπής

Η Πειθαρχική Επιτροπή κατά την συνεδρίαση της στις 28/3/2018 και αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου Α.Ε. ΧATZHKYΡIAKEIOY (Φύλλο Αγώνα, έκθεση Παρατηρητή), καθώς επίσης και την απολογία του σωματείου Α.Ε. ΧΑTZHKYΡIAKEIOY αναφορικά με την διακοπή του αγώνα Πρωταθλήματος B΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πειραιά, ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – Α.Ε. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ στο 76΄ λεπτό κι ενώ το σκορ στο σημείο αυτό ήταν 3-1 υπέρ του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας κρίνει:

Ότι δεν συνέτρεχε λόγος οριστικής διακοπής του εν λόγω αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – Α.Ε. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ από τον διαιτητή της αναμέτρησης αφού από τα παρατεθέντα στοιχεία, δεν προκύπτει τραυματισμός αξιωματούχων, αλλά κι ούτε εκτεταμένα επεισόδια (είσοδος φιλάθλων-παραγόντων, εντός του αγωνιστικού χώρου).

Με βάση τα κρινόμενα περιστατικά και στοιχεία, θα μπορούσε να συνεχισθεί ο αγώνας αφού στο μεταξύ είχαν αποβληθεί οι πρωταγωνιστές και υπεύθυνοι των επεισοδίων ποδοσφαιριστές της Α.Ε. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ και η παρουσία της αστυνομίας διασφάλιζε την ομαλή συνέχιση του αγώνα.

Δεν καταλογίζει υπαιτιότητα στο φιλοξενούμενο σωματείο Α.Ε. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ, ούτε φυσικά και στο έτερο διαγωνιζόμενο σωματείο ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ για το οποίο δεν υπάρχει η παραμικρή Πειθαρχική αναφορά στο κρινόμενο Φύλλο Αγώνα για τη διακοπή του αγώνα

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

α) Το επανορισμό και την συνέχιση του εν λόγω αγώνα του Πρωταθλήματος Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας , ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – Α.Ε. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ για το υπολειπόμενο χρονικό διάστημα από το σημείο διακοπής του (76΄λεπτό) με τους ίδιους όρους που υπήρχαν κατά την διακοπή του αγώνα (άρθρο 21 παρ. 2 β & 22 του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).

β) Παραπέμπει τον παρατηρητή του αγώνα κ. Ι. Αντωνόπουλο στο αρμόδιο όργανο της Επιτροπής Παρατηρητών για πλημμελή σύνταξη έκθεσης αγώνα.

γ) Παραπέμπει τα σχετικά στην Επιτροπή Πρωταθλήματος”.