Connect with us

7ος Όμιλος

Θύελλα Καμαρίου: Η αποστολή για το ματς με την Καλλιθέα και κάλεσμα στον κόσμο

Published

on

Μέσω δελτίο τύπου, η Θύελλα Καμαρίου, γνωστοποίησε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα για τον αγώνα που ακολουθεί την Κυριακή στις 12.00 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για το ματς με την Καλλιθέα.


Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Μηνάς Βλαβιανός όπως και ο Πορτογάλος Μανέ, με την διοίκηση να απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Σαντορινιούς που διαμένουν στην Αθήνα προκειμένου να δώσουν το παρών στο ματς.

Αναλυτικά, το κείμενο

Στην Αθήνα ταξιδεύουν οι Άνδρες μας για την 8η αγωνιστική ημέρα του 7ου ομίλου. Από την ομάδα της Καλλιθέας θα φιλοξενηθεί το τμήμα Ανδρών μας την Κυριακή 25/11/2018 στις 12.00. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ιστορικό γήπεδο του Παναθηναϊκού ”Απόστολο Νικολαϊδης” στη Λεοφώρο Αλαξάνδρας στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η αποστολή της ομάδας μας για την συγκεκριμένη αναμέτρηση αποτελείται από τους εξής αθλητές:

Ρέτζο Γιώργος Σιμιτζής Παναγιώτης Ανδριόλας Κώστας Λιγνός Χρήστος Αργυρίου Μάριος Γατσέλος Βαγγέλης Δαβιλάς Γιάννης Τσέπα Βασίλης Μαντούσης Γιώργος Ερρίκος Κώστας Φίλων Στάθης Iverson Mane Βλαβιανός Μηνάς Αρβανίτης Βαλάντης Μαυρομάτης Ηλίας Ζανελάρι Γιάννης Τσουκαλάς Γιάννης Σπανός Ανδρέας.

Το Δ.Σ. της ομάδας απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Σαντορινιούς που μένουν στην Αθήνα καθώς και σε όλους τους φίλους της ομάδας μας να δώσουν το παρών σε μια ακόμη ιστορική στιμή για την ομάδα μας και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των παιχτών μας!