Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κέρδισε το αθηναϊκό ποδόσφαιρο, «έ-Χ-ασαν» και οι δυο!

Published

on

Έσπασαν… καρδιές στο «Χάρης Παυλίδης», όπου ο Άγιαξ και το Περιστέρι έμειναν στο 3-3 για τον δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ. Οι φίλοι του αθηναϊκού ποδοσφαίρου «χόρτασαν» θέαμα, όμως οι ομάδες μπορούν να θεωρηθούν χαμένες, καθώς ήθελαν μόνο τη νίκη. Η ομάδα του Ταύρου παρέμεινε ουραγός, έφτασε τους 12 πόντους και χθες (4/3) είδε τη Διάνα να αυξάνει τη διαφορά στο +9. Αντίθετα, ο Όμιλος είναι ακόμα «ζωντανός» αριθμώντας 22 βαθμούς στη 14η θέση. Παρ’ όλα αυτά, νοιώθει την «ανάσα» της Διάνα, ενώ με τρίποντο θα «έπιανε» τον Αθηναϊκό και θα πλησίαζε το Χολαργό.

Το σκορ άνοιξε ο Κρεμμύδας στο 40’, όμως στο 54’ ο Θεοφάνους ισοφάρισε σε 1-1. Νέο προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους δια ποδός Χέλμη στο 66’ και νέα απάντηση από τον Τσακάλη για το 2-2 στο 78’. Ο τελευταίος έκανε την ολική ανατροπή στο 89’ έπειτα από αμυντικό λάθος, αλλά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γουβαλάρης έγινε «από μηχανής Θεός» για το συγκρότημα του Λευτέρη Αλεξάκη γράφοντας το τελικό 3-3. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θεοφάνους αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90’ για αντικανονικό μαρκάρισμα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσουκαλάς Χ., Γεωργακόπουλος Π., Γιαννόπουλος Γ.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Φώτης Ζησάκης): Ηρακλής, Στασινόπουλος, Ανδρέου, Γεωργακόπουλος, Κούρτη, Σιώζος, Ερμάλ, Σκόρδος (46’ Θεοφάνους), Τσακάλη, Σερδενές, Παληγεώργος (87’ Καντέλη).

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λευτέρης Αλεξάκης): Λιώνης, Αννιτσάκης, Μπούζας Ι. (87’ Λιαγκόζης Θ.), Κωνσταντόπουλος, Γουβαλάρης, Παπαευθυμίου, Οκσίσογλου (66’ Ιατρούδης), Πλέστης, Κρεμμύδας, Χέλμης, Τσαλγιτζόπουλος (62’ Λιαγκόζης Γ.).