Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καλλίτσης: “Δεδομένη η θετική πορεία βάσει της δουλειάς που γίνεται στον Αθηναϊκό”

Published

on

Αποτελεί τη μοναδική ομάδα στους δυο ομίλους της Α’ ΕΠΣΑ που παραμένει αήττητη έχοντας δεχτεί μόλις 4 τέρματα παθητικό.

Ο λόγος για τον Αθηναϊκό του Χρήστου Κιούρκου που δείχνει ότι φέτος πραγματοποιεί μια από τις καλύτερες σεζόν τα τελευταία χρόνια έχοντας μια… άμυνα από γρανίτη που δείχνει το δρόμο ώστε οι “λόρδοι” να βρίσκονται μετά από 9 ματς στην 4η θέση με 19 βαθμμούς με απολογισμό 5 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει μέχρι στιγμής με τη φανέλα των ‘τζιαλορόσι’ είναι ο στόπερ, Νίκος Καλλίτσης ο οποίος αναφερόμενος στο ματς με το Παλαιό Φάληρο τόνισε

“Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι ξεχωριστό δουλεύουμε όλη την βδομάδα με τους προπονητές μας κατάλληλα ώστε να προετοιμαστούμε στο έπακρον για να αντιμετωπίσουμε την αντίπαλη ομάδα”.

Ερωτηθείς για την πορεία, ο πρώην άσος της Προοδευτικής είπε: “Θεωρώ την πορεία μας δεδομένη. Παρότι μετακινήθηκε φέτος στο σύλλογο, από τον πρώτο αγώνα είδα πολλά, κατάλαβα πολλά, έχουμε νέα παιδιά ταλαντουχα και παράλληλα έμπειρους παίχτες με παραστάσεις και σε μεγαλύτερες κατηγορίες που έχουν τη ικανότητα και μέσα και από το οικογενειακό κλίμα έρχεται αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα'”.