Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κηφισιά-Μικρασιατικός 5-1

Published

on

Πολύ καλό ποδόσφαιρο έπαιξε η ΑΕ Κηφισιάς και νίκησε άνετα τον Μικρασιατικό με το ευρύ 5-1. Οι «κυανόλευκοι» καθάρισαν το παιχνίδι στο πρώτο 20λεπτο καθώς στο διάστημα αυτό πέτυχαν τα τρία από τα πέντε τέρματά τους. Στο 8’ ο Τζέλι με κεφαλιά έκανε το 1-0 και στο 15’ ο Γεωργόπουλος με σουτ σημείωσε το 2-0. Η ομάδα των Βορείων προαστίων έκανε τρία τα τέρματά της στο 18’ με σουτ του Ρεντζή, ενώ το συγκρότημα της Καισαριανής μείωσε σε 3-1 στο 53’ με ψηλοκρεμαστό μακρινό σουτ του Σπανάκου. Το 4-1 έγραψε στο 56’ με σουτ ο Χρονακόπουλος και στο 68’ο Οκσίσογλου από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Καλή η διαιτησία των Κοσικίδη, Χιόνη και Αθανασόπουλου.

ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: Βαμβακάς, Καπλάνης, Έσλερ, Γεωργόπουλος, Μεϊμάρογλου (54’ Παλιαρούτας), Τζέλι, Ρεντζής (61’ Οκσίσογλου), Πρίτσας, Παπαδόπουλος (66’ Δρόσης), Γκούμας (69’ Τεγούσης), Χρονακόπουλος.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ: Καλαμαράς, Γκουρνέλος, Καραθανάσης (31’ Σπανάκος), Χαζίσας, Φραγκής, Βουτύρας, Καρατζάς, Φινέτης (48’ λ.τ. Ξενάκης), Πετρίτσης (41’ Σμυρνάκης), Λάλλας (72’ Τσιντάνος), Βασιλάκας.