Connect with us

stoplekto

Λαμπρή η γιορτή του Ηρακλή Ελευσίνας για τα 90 χρόνια του

Published

on

Τεράστια ανταπόκριση και μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση που διοργάνωσε η διοίκηση του Ηρακλή Ελευσίνας την περασμένη Κυριακή(16/12), με αφορμή τα 90 χρόνια που έκλεινε η ομάδα από την ίδρυσή της. Περίπου 700 άτομα κατέκλυσαν το Κέντρο διασκέδασης «Πανόραμα»(Λεωφόρο Γεννηματά, Μαγούλα Αττικής), δημιουργώντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα.

Ανάμεσά τους από την διοίκηση της ΕΠΣΔΑ παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Μιχάλης Τζανόπουλος και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γιώργος Ντούρος. Ακόμη, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Μπούρας, ο Δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς, οι Αντιδήμαρχοι Ελευσίνας Δημήτρης Τσάτσης, Δέσποινα Οικονόμου και Γρηγόρης Κοροπούλης, ο Πρόεδρος ΠΑΚΚΠΑ Βασίλης Αγριμάκης, ο Πρόεδρος του ΔΣ του δήμου Θανάσης Κριεκούκης, η Πρόεδρος ΚΕΔΕ Κωνσταντίνα Μαρούγκα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κυριακή Παραδείση,  Γιώργος Ηλιόπουλος, Δημήτρης Λιάσκος και  Νίκος Βιλιώτης και ο συγγραφέας Βαγγέλης Κουκούλογλου.

Το “παρών” έδωσαν και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Αργύρης Οικονόμου και Νίκος Τσίτσος.

Η όμορφη γιορτή πλαισιώθηκε από ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, συνοδευόμενο από την χαρισματική φωνή της λαϊκής ερμηνεύτριας Γλυκερίας, η οποία ξεσήκωσε τον κόσμο με τα τραγούδια της.