Connect with us

5ος Όμιλος

Λαϊβεράς: Η κορυφή δεν μας ζαλίζει

Published

on

H προετοιμασία του Κερατσινίου για το σαββατιάτικο  παιχνίδι με την Ιεράπετρα συνεχίζεται και στην ομάδα η δουλειά είναι σε δυνατούς ρυθμούς. 

Ο  Βαγγέλης Λαιβεράς δεν έχει στην διάθεση του τον Λεωνίδα Κυριζάκη, που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι σε κατάσταση να αγωνιστούν.

Ο έμπειρος τεχνικός κρατάει χαμηλούς τόνους εν όψει του ντέρμπι απέναντι σε μία ομάδα που έχει απόλυτο και ξεκάθαρο στόχο την άνοδο.

“Η κορυφή δεν μας ζαλίζει αλλά ούτε και μας τρελαίνει. Η ομάδα μας  έχει στόχο σε κάθε παιχνίδι να δίνει τα πάντα και να παίρνει αυτό που  της αναλογεί.  Πάμε στην Ιεράπετρα η οποία είναι μία πολύ καλή ομάδα με πολύ καλό προπονητή και καλούς παίκτες για να πάρουμε ότι μπορούμε.  Στόχος μας είναι η γρήγορη σωτηρία”

Οσον αφορά στους παίκτες μίλησε ο Νίκος Σιάνος.  “Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στην πρώτη θέση ,αλλά το Πρωτάθλημα δεν τελειώνει εδώ… Εχει πολύ  δρόμο και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλους μας. Δεν υπάρχει η λέξη “επαναπαυόμαστε” στο λεξικό μας. Πάντα προχωράμε με σκληρή δουλειά για το καλύτερο. “