Connect with us

stoplekto

«Λύτρωση» στο φινάλε για τη Νέα Ιωνία

Published

on

Χάρη σε… buzzer-beater του Πρισιμιτζή, η Νέα Ιωνία πήρε το «διπλό» στα Μελίσσια επικρατώντας δύσκολα 1-0 του Παραδείσου. Το συγκρότημα του Αλέκου Σιδηρά «φλέρταρε» με την ισοπαλία, όμως στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων «λυτρώθηκε» με το κοντινό πλασέ του έμπειρου άσου σε έναν μέτριο αγώνα.

Μάλιστα, το τρίποντο των «κυανοκιτρίνων» αποκτά μεγαλύτερη αξία, καθώς από το 65’ αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Παπακουνάδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα. Τέλος, το παιχνίδι στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Βογατσά στο γόνατο, με τον αρχηγό της Νέας Ιωνίας να αποχωρεί αναγκαστικά μόλις στο 12’.

Στη βαθμολογία, το προσφυγικό σωματείο έφτασε τους 45 βαθμούς στη 2η θέση, απέχει πέντε πόντους από την πρωτοπόρο Αθηναΐδα, ενώ διατήρησε μια «ισχυρή» απόσταση από Άγιο Δημήτριο, Βριλήσσια και Λυκόβρυση. Όσο για τους «κυανέρυθρους», πάλεψαν για τον πολύτιμο βαθμό, αλλά στο φινάλε υπέστησαν «ΣΟΚ» παραμένοντας στους 28 βαθμούς και την 8η θέση του πρώτου ομίλου.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σύψας Ι., Σταυρόπουλος Γ., Κολλιάκος Α.

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ (Γιώργος Σιμιτζόγλου): Γούλας, Μιχαλόπουλος, Γεωργακόπουλος (77′ Κιούλος), Χαβενετίδης, Στούλης, Καραλής Ν., Πέτας, Μπολέτης, Δήμος (83′ Μαντζώρος), Λεφάκης, Παλαμίδας (53′ Πελεκάνος).

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Αλέκος Σιδηράς): Καρούσος, Κοντής, Παπαδόπουλος, Χρούσης, Παπακουνάδης, Βιδίστα (55′ Κουτσιούμπας), Τζήμας (83′ Τριάντης), Βογατσάς Κ. (13′ λ.τρ. Μιχαλάρης), Πρισιμιτζής, Γεωργόπουλος, Πανταγιάς.