Connect with us

5ος Όμιλος

Μάριος Παπαδόπουλος: “Στο τέλος ο ΟΦΙ θα είναι πρωταθλητής/ Τον κόσμο μας τον ζηλεύουν ομάδες Superleague”

Published

on

Η κάθε ομάδα… θέλει το μαέστρο της. Το πρόσωπο που θα συνδέσει το αμυντικό κομμάτι με το επιθετικό και θα καταφέρει να ανεβάσει το επίπεδο του συνόλου με τις επιλογές του.

Ο Ο.Φ. Ιεράπετρας θα λέγαμε ότι έχει την ευλογία να διαθέτει στο δυναμικό του έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή σε αυτή τη θέση, αφού ως Playmaker αγωνίζεται ο Μάριος Παπαδόπουλος.

Ο Σαλονικιός άσος επέλεξε, ούσα επιλογή του Γιάννη Μάγγου, να πάρει το μακρινό δρόμο για την Κρήτη για λογαριασμό του ΟΦΙ πριν από ένα χρόνο.

Ο ίδιος στην πρώτη του χρονιά…. έβγαλε μάτια αφού ήταν εκ των κορυφαίων επιτελικών μέσων στο πρωτάθλημα συμβάλλοντας στην άνετη παραμονή του συλλόγου.

Φέτος, ακόμη πιο ώριμος όντας 26 χρονών, ο πρώην άσος του Άρη, του Πιερικού, του Τηλυκράτη Λευκάδας, της Νίκης Βόλου, της Δόξας Δράμας, της Βέροιας, του Αγροτικού Αστέρα, των Πόντιων Κατερίνης και του Μακεδονικού Νεάπολης, μιλάει στην ιστοσελίδα μας για την ιστορική ισοπαλία στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού, την πορεία του ΟΦΙ στο πρωτάθλημα και τα στοιχεία που θα πρέπει να διατηρήσει ώστε να καταφέρει να κόψει πρώτη το νήμα στη μάχη που δίνει για την 1η θέση με τον Εθνικό Πειραιά.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

-Πως αντιμετωπίζετε το ματς με τον Αμπελακιακο;

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα έρθει να παίξει καθαρά αμυντικά και για δυο αποτελέσματα. Από εκεί και πέρα, είμαι σίγουρος ότι αν είμαστε αυτοί που πρέπει και μπούμε από το πρώτο λεπτό πειθαρχημένοι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα και θα πάρουμε τους βαθμούς που είναι ο στόχος σε κάθε παιχνίδι.

-Η πορεία σας είναι εντυπωσιακή. Ποια εναι τα μυστικά της επιτυχιας;

Έχουμε κάνει μια πολυ καλή και σταθερή πορεία και η ουσία είναι να την διατηρήσουμε. Έχουμε καταφέρει να παραμένουμε αήττητοι και με ένα γκολ παθητικό. Αλλά όλα αυτά δεν θα έχουν ουσία όπως ειπα και θα ξεχαστούν εύκολα αν δεν το συνεχίσουμε.

-Σε μερικά χρόνια όταν σε ρωτούν ποια ειναι η μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα σου, θα αναφέρεις το ματς στο ΟΑΚΑ;

Δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον αλλά εννοείται πως είναι και θα είναι μια από της μεγαλύτερες επιτυχίες. Καταφέραμε και πήραμε αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό και μέσα στην έδρα του. Για ποιον δεν θα ήταν επιτυχία;

-Πρωταθλητής Εθνικός, Επισκοπή ή ΌΦΙ και γιατί;

Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα είμαστε πρωταθλητές. H ομάδα πληροί όλες τις προδιαγραφές για να το πετύχει. Πολύ καλό κλίμα μεταξύ παιχτών, προπονητών και διοίκησης το οποίο είναι πρωτο και κύριο. Πολύ καλό προπονητικό τιμ, μια διοίκηση που είναι ανα πάσα στιγμή δίπλα μας και σπάνια συναντάς τέτοιους ανθρώπους στις εποχές μας και ένα ακόμα πολύ σημαντικό: Έναν υπέροχο κόσμο που τον ζηλεύουν ακόμα και ομάδες Σούπερ Λιγκ, και τους ευχαριστούμε. Να είναι σίγουροι ότι στο τέλος θα τους δικαιώσουμε. Νομίζω ότι αυτά είναι κάτι παραπάνω από αρκετά.

-Είναι κούρσα για δυο το φετινό πρωτάθλημα;

Προς το παρόν φαίνεται ότι εμείς και ο Εθνικός θα παλέψουμε για την κορυφή αλλά υπάρχουν και άλλες καλές και αξιόλογες ομάδες όπως ο Γιουχτας και η Επισκοπή. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

-Τι θα πρέπει να έχετε σαν ομάδα για να παραμείνετε στην κορυφή;

Τον να φτάσεις ψηλά είναι εύκολο το δύσκολο είναι να κρατηθείς και εμείς μόνο αυτό το στόχο έχουμε. Διότι ο πρωταθλητισμός έχει πολύ πίεση και εκεί φαίνονται οι καλές ομάδες. Πρέπει να κρατήσουμε αυτό το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει, να μην χαλαρώσουμε ούτε στιγμή γιατί κάθε απώλεια πλέον κοστίζει. Μόνο κάτι τέτοιο δεν θέλουμε αλλά δεν θα το επιτρέψουμε και να γίνει.