Connect with us

5ος Όμιλος

Μεγάλη ανταπόκριση στον φιλανθρωπικό αγώνα Σαρωνικού-Κερατσινίου

Published

on

Με έναν πολύ δυνατό αγώνα έκλεισε αγωνιστικά το 2022 για τον Σαρωνικό μας , μιας κ σήμερα το μεσημέρι , αντιμετώπισε , για ένα πολύ ειδικό κ ιερό σκοπό,. την ομάδα του Κερατσινίου!!!
Ο στόχος ήταν να μαζευτούν είδη πρώτης ανάγκης και να προσφερθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αίγινας !!!
Η τοπική κοινωνία και ο φίλαθλος κόσμος του νησιού, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και συγκεντρώθηκε ένας μεγάλος αριθμός αγαθών, που ευχόμαστε να βοηθήσει το δύσκολο έργο του οργανισμού!!!
Στα καθαρά αγωνιστικά , η σημερινή αναμέτρηση ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον προπονητή μας, Θανάση Μπακόμητρο , να τεστάρει την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας, αλλά και να δοκιμάσει πράγματα , απέναντι σε έναν αντίπαλο, που αγωνίζεται σε παραπάνω κατηγορία και που δεν έχουμε την ευκαιρία να συναντούμε συχνά !!!
Το γεγονός ότι η ομάδα του Κερατσινίου, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας , αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς και τους ευχαριστούμε πολύ!! Εννοείται πως ως Σαρωνικός, δεσμευόμαστε να ανταποδώσουμε , οποτεδήποτε μας ζητηθεί !!!
Για την οργάνωση του σημερινού φιλικού , θέλουμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον διευθυντή της ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ , Παναγιώτη Νταλάκο , που βοήθησε τα μέγιστα , για τις μετακινήσεις της ομάδας του Κερατσινίου και των διαιτητών στο νησί μας !!!
Τέλος θέλουμε να ευχηθούμε από καρδιάς στην ομάδα και τους ανθρώπους του Α.Π.Ο. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ καλή χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες!!!
Ευχαριστούμε όλους όσους βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο αλλά κ όσους απλά ήρθαν και άφησαν μια τσάντα με πράγματα στην πόρτα!!!
Σε όλους εσάς και σε όλο τον κόσμο ευχόμαστε Χρόνια πολλά, Καλή Χρονιά με υγεία , ευημερία , ευτυχία και πολλά χαμόγελα!!!!