Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Με εξάρα στην Α κατηγορία ο Αήττητος

Published

on

Την άνοδο του στην Α’ κατηγορία πανηγύρισε ο Αήττητος Σπατών που επιβλήθηκε της νεανικής Βουλιαγμένης με το βαρύ 6-0. Η ομάδα του Γιώργου Οικονομόπουλου ήταν καταιγιστική έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λύγκο που σημείωσε χατ-τρικ αλλά και τους Τσούκα (2) Κοσμά (1) φθάνοντας έτσι σε μια εύκολη επικράτηση και δίνοντας το έναυσμα στους φίλους του συλλόγου για τρελούς πανηγυρισμούς στο τέλος του αγώνα καθώς είχε οργανωθεί και μίνι φιέστα με βραβεύσεις και απονομές μεταλλίων.

Άτυχος της αναμέτρησης στάθηκε ο Ανδρέας Αρκουμάνης που στο 25’ σε σύγκρουση με αντίπαλο τραυματίστηκε στο κεφάλι και αποχώρησε αφού πρώτα “κληρονόμησε” οκτώ ράμματα από τον γιατρό του αγώνα.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 55’ και χαμένο πέναλτι στο 60΄ με τον Πουλάι.

 

Διαιτητές ήταν οι Σφέτσιας, Χατζηκαμαγιάννης και Τρίγαζης.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Κονόμι, Ράπτης, Φράγκος (55′ Λύγκος Δημήτρης), Κολάγκι, Βιδάλης (67′ Λευθεροχωρίτης), Κοντάκης, Τσούκας, Αρκουμάνης (25′ λ.τρ. Μπρέγκου), Λύγκος Μανώλης, Κοσμάς, Λάππας.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Κατράνας, Αποστολόπουλος, Κουγιουμτζιάν, Ράλιος (55′ Μπάκος), Αντωνόπουλος, Καρδαμίτσης, Λανάι, Πουλάι, Κωνσταντόπουλος, Παφίτης, Νικολαΐτης (75′ Μαντακίδης).