Connect with us

stoplekto

Με συνταγή… Ανανιάδη ο Απόλλωνας

Published

on

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά που τον ήθελαν σε ομάδες πρωταθλητισμού,  ο  Γ. Ανανιάδης έδωσε τα χέρια με την διοίκηση του Κ. Σιδηρόπουλου στον Απόλλωνα και θα συνεχίσουν μαζί τουλάχιστον για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Η εντοπιότητα από την μια, αλλά και η θέληση της διοίκησης για παραμονή του καταξιωμένου τεχνικού, ήταν το δίπτυχο για την κατάληξη σε συμφωνία . Ο έμπειρος τεχνικός, θα προπονεί και την Β´ ομάδα  έτσι ώστε να γεφυρωθεί ένα χάσμα που υπήρχε εδώ και χρόνια στον σύλλογο. Πάνω λοιπόν στο πλάνο αυτό θα στηριχθεί το ποντιακό σωματείο που σημειωτέον  θα ενισχυθεί τόσο… όσο ζητήσει ο προπονητής την ομάδας χωρίς να αλλοιωθεί ο περσινός κορμός. Ήδη μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθούν ονόματα ποδοσφαιριστών που αναμένετε να προκαλέσουν αίσθηση. Στόχος το τακτικό ποδόσφαιρο,  με θέαμα, ουσία αλλά και βλέψεις για τα “ψηλά πατώματα” της τελικής κατάταξης.

Σε ότι έχει να κάνει με την εφηβική ομάδα ο σκοπός των διοικούντων δεν είναι άλλος από την ανάδειξη ποδοσφαιριστών της ευρύτερης περιοχής, όπως στο παρελθόν έχει να επιδείξει πετυχημένα ο ικανός προπονητής.