Connect with us

5ος Όμιλος

Μια ξεχωριστή επίσκεψη της Επισκοπής στο Ειδικό Δημ. Σχολείο Ρεθύμνου

Published

on

Το 1ο Ειδικό Δημοτικό σχολείο Ρεθύμνου επισκέφθηκε αντιπροσωπεία διοίκησης και αγωνιστικού τμήματος του ΑΟ Επισκοπής σήμερα, Πέμπτη (15/11).

Η πρωτοβουλία που έλαβε το τμήμα marketing της ομάδας με τον κ. Σταύρο Ανδρεαδάκη και την Εύη Βουτσίδη να βρεθεί σ’ έναν τόσο ζεστό χώρο γεμάτο από χαρούμενες παιδικές φωνές έκανε όλους να αντιληφθούν τον ειδικό όσο και σπουδαίο ρόλο που παίζουν οι δάσκαλοι του σχολείου.

Η αντιπροσωπεία επίσης των ποδοσφαιριστών του συλλόγου που αποτελούνταν από τους, Νίκο Κατσικοκέρη, Δημήτρη Ρούσση, Νίκο Χαλκιαδάκη, Δημήτρη Κεσίδη, Νίκολα Γκαβρίλοβιτς αλλά και τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Χαρλαύτη, όχι μόνο ανταποκρίθηκαν στις επιθυμίες των παιδιών για παιγνίδι αλλά έγιναν «ένα» μέσα στην πανέμορφη αίθουσα όπου είναι συνάμα και ο χώρος υποδοχής.

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Επισκοπής γνωρίστηκαν προσωπικά με τα παιδιά που άμεσα μπήκαν στο παιγνίδι κυνηγώντας τη μπάλα αλλά δοκιμάζοντας συνάμα και τα αντανακλαστικά του τερματοφύλακά μας, Νίκολα Γκαβρίλοβιτς!

 

Παιγνίδια όπως το ποδοσφαιρικό “5-2” μπήκε στο μενού της απασχόλησης με λίγη παραπάνω συμμετοχή (ήταν λογικό να θέλουν όλα τα παιδιά να δοκιμάσουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες), ενώ λίγο αργότερα, έστησαν τον τερματοφύλακά μας στον… τοίχο και όλα τα παιδιά δοκίμασαν να σουτάρουν. Τα περισσότερα το έκαναν με ιδιαίτερη επιτυχία αφού κατάφεραν να σκοράρουν!

Αμέσως μετά, σχημάτισαν έναν μεγάλο κύκλο και κούνησαν το σεντόνι που ήταν στα χρώματα του ουράνιου τόξου (ως μία παραλλαγή του σεντονιού του Champions League) υπό τους ήχους χαρούμενων παιδικών τραγουδιών.

Ακολούθως, υπό τους ήχους της κρητικής μουσικής παράδοσης χόρεψαν τοπικούς χορούς, παιδιά-μαθητές-τριες και ποδοσφαιριστές και κατόπιν οι τελευταίοι φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν αυτόγραφα.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του ΑΟ Επισκοπής η κα Εύη Βουτσίδη, δώρισε στη μικρή Χρύσα μπλουζάκια του ΑΟ Επισκοπής, δωρεά από τον παράγοντα της Επισκοπής 2010 Μανώλη Μανουσάκη σε όλους τους συμμαθητές της!

Πριν αποχωρήσει η αντιπροσωπεία του συλλόγου, ευχαρίστησε με θέρμη την διευθύντρια του 1ου Ειδικού Δημοτικού σχολείου, κα Ανδρομάχη Κασπίρη και μοίρασε γλυκά από τον φούρνο «Χωριάτικο», κούπες, στυλό και μολύβια με το λογότυπο του ΑΟ Επισκοπής.