Connect with us

stoplekto

Μικρασιατική- Αίας Παραλίας 2-1

Published

on

Για ακόμα ένα παιχνίδι η Μικρασιατική αρνήθηκε να χάσει, καθώς αν και έμεινε πίσω στο σκορ από τον πολύ καλό Αίαντα Παραλίας, κατάφερα να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει τελικά με 2-1. Έτσι οι Μικρασιάτες εδραιώθηκαν στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Αντίθετα ο Αίας παραμένει χωρίς βαθμό στην “ουρά” της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 14’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τζούντι Ν., που κέρδισε ο Γιώτης Α.

Η ομάδα του Χάρη Κουστέρη κατάφερε να ισοφρίσει λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου μετά από εκτέλεση φάουλ του Μανώλη. Για αυτή τη φάση ο Αίας διαμαρτυρήθηκε στο διαιτητή Χρόνη ότι έγινε επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα  Κατσαπρίνη.

Οι Μικρασιάτες καρτάφεραν στην επανάληψη να πετύχουν το γκολ της νίκης με τον φορμαρισμένο Βλαχοκυριάκο στο 68’.

Οι νικητές είχαν και δυο δοκάρια με τους Μανώλη και Λέζη, ενώ έχασαν και πέναλτι(ανατροπή Γκουτσούλα) στο 76’ με  τον Βλαχοκυριάκο(απέκρουσε ο Κατσαπρίνης).

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ: Υφαντής, Λέζης(72’ Τουμπαρίδης), Νότας, Συριανός, Τζαφέρης, Μαρούδης, Μανώλης(78’ Πατσιονίδης) , Βλαχοκυριάκος, Γκουτσούλας, Μπαγδάτογλου(88’ Ασπιώτης), Χαμπιλάι Π.(78’ Δρυμούσης).

ΑΙΑΣ: Κατσαπρίνης, Κακλαμάνης(70’ Τζούντι Γ.), Κουσίδης, Ρεντζέπης(59’ Κλογκέρι), Ντούρος, Γιώτης Λ.(15’ λ.τρ. Ρούπας), Μπουτάσης, Σπαχίγια, Γιώτης Α., Τζούντι Ν., Νικόλα(66’ Λιόλιος).