Connect with us

5ος Όμιλος

Νικηφόρο το δεύτερο φιλικό του Μοσχάτου

Published

on

To Μοσχάτο επικράτησε με 4-0 του Αστέρα Ζωγράφου στη δεύτερη φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο γήπεδο μας. Σκόρερ οι Κανελλόπουλος (31) ,Ρέντι(38),Παυλάκης(60),Γιακουμάκης(76). Και πάλι θετική εμφάνιση από τα νέα παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία

Η ομάδα μας ξεκίνησε αρκετά δυνατά και ήδη στο 7, ο Πασαλίδης είχε τρεις καλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Πρώτα στο 5 με το φάουλ που εκτέλεσε και ο Γαιτανάρης έδιωξε με υπερένταση, ενώ στην εξέλιξη της φάσης το σουτ που έκανε δεν βρήκε στόχο ,όπως και ανάλογη φάση καρμπόν ένα λεπτό μετά.

Στο 16, ο Αστέρας έχασε πολύ ευκαιρία όταν ο Λαχανάς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση ,αλλά στο τετ α τετ ο Δρόσος τον κέρδισε, με το νεαρό κίπερ να αντιδρά σωστά και ένα λεπτό αργότερα σε σουτ που έγινε απο μακριά.

Στο 18, σουτ του Πασαλίδη δεν βρήκε στόχο αλλά 13 λεπτά αργότερα έγινε το 1-0. Ο Πασαλίδης βρέθηκε μέσα στην περιοχή αλλά οι αμυντικοί δεν μπόρεσαν να διώξουν και ο Κανελλόπουλος, απο κοντά, έκανε το 1-0 με πλασέ.

Στο 38, ο Ρέντι ,που είχε πάρει επτά λεπτά νωρίτερα τη θέση του Ζιώβα ,εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική μπαλιά του Κωνσταντίνου και βγαίνοντας απο θέση δεξιού εξτρεμ ,αφού πέρασε στην έξοδο τον κίπερ και ένα αμυντικό πλάσαρε για το δεύτερο γκολ.

Στο 41, ο Αστέρας είχε ακόμα μία καλή φάση με τον Καραμάνο ,αλλά το διαγώνιο σουτ που έκανε έφυγε άουτ. Κάπως έτσι το σκορ ήταν 2-0 στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος , ο Αστέρας είχε ακόμα μία καλή ευκαιρία στο 53 και πάλι με τον Καραμάνο που απο θέση έξω δεξιά δεν βρήκε στόχο με τις δύο ομάδες να προβαίνουν σε πολλές αλλαγές αλλά το Μοσχάτο να βρίσκει το δρόμο για τα γκολ. Αφού ο Λαχανάς αντέδρασε εξαιρετικά σε σουτ του Φιαμέγκου ακολούθησαν δύο γκολ. Πρώτα στο 60 , όταν ο Παυλάκης έκλεψε τη μπάλα από τον Λαχανά μέσα στη περιοχή και σκόραρε,ενώ στο 76 ύστερα από ωραία συλλογική προσπάθεια,η μπάλα έφτασε στον Γιακουμάκη που ψύχραιμα έκανε το 4-0.

ΑΕ Μοσχάτο: Δρόσος Σταυρού Ζιωβας Ροκαι Φιαμεγκος Κωνσταντίνου Χατζησοφρωνίου Ξενάκης Νιζάμης Πασαλίδης Κανελλόπουλος

Έπαιξαν και οι : Ρέντι,Παυλάκης,Γιακουμάκης,Σκιαθίτης,,Ρέτζος, Σαράντος, Σκούρτας,Λάτσης,ΦισκατόρηςΓ ,Φισκατόρης Τ .Αντι ,Αγγειάδης, Βούζαλης,Ζωγράφος

Αστέρας Ζωγράφου:Γαιτανάρης Ρουπακιάς Ξανθόπουλος Καραγιάννης Εξηνταρης ΜεταξουληςΛαχανας Καραμάνος Κυριαζής Κεραι Κωνσταντουλας

Έπαιξαν και οι: Λαχανάς(τφ)Γκίκας,Πολυχρονόπουλος,Σααντ Ζακ, Γούλας,Γιουρεντζίδης