Connect with us

5ος Όμιλος

Ξεκινούν οι Ακαδημίες του Εθνικού

Published

on

Ανακοίνωση του Εθνικού σχετικά με το ξεκίνημα των Ακαδημιών.

Η ανακοίνωση:

“Η νέα διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. ανακοινώνει το ξεκίνημα των Ακαδημιών για την περίοδο 2020-2021 έχοντας ως γνώμονα την άρτια άθληση με ορθή διαπαιδαγώγηση των μικρών ηλικιών.
Παράλληλα με τη φυσική αγωγή των νεαρών ποδοσφαιριστών υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένου τεχνικού επιτελείου και τις διακρίσεις των αγωνιστικών τμημάτων, προτεραιότητα της νέας διοίκησης αποτελεί η διδασκαλία του ήθους που διαπνέει τον Εθνικό από την ίδρυση του το 1923 και σε όλη την ιστορία του, που στο μεγαλύτερο μέρος της αγωνιζόταν με επιτυχία στην Α’ Εθνική κατηγορία.
Στο πρόγραμμα της νέας διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. είναι η ανάδειξη αθλητών παράλληλα με την πρόοδό τους στο σχολείο και τον κοινωνικό στίβο εφαρμόζοντας στην πράξη το “νους υγιής εν σώματι υγιεί.

Καλούνται οι γονείς των αθλητών των ακαδημιών ποδοσφαίρου στα γραφεία του συλλόγου(Ακτή Πρωτοψάλτη 1α Πειραιάς)την Πέμπτη 27 Αυγούστου και ώρα 20:00 προκειμένου να ενημερωθούν από τον επικεφαλής του προπονητών κ. Σεροπιάν και τους υπεύθυνους των τμημάτων για το πλάνο της νέας αγωνιστικής χρονιάς” .

Σημ.Η μάσκα σε κλειστούς χώρους,σύμφωνα με την οδηγία του υπουργείου υγείας είναι υποχρεωτική