Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΔΑ (17/11)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Φώτης Περιφάνης

ΠΑΟ Φυλής- Λαμπέρης 0-2

 

Με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της, η Λαμπερή κατάβαλε και τον φιλότιμο ΠΑΟ Φυλής με 2-0 στο Πανόραμα και συνεχίζει ακάθεκτος τον «καλπασμό» του καθώς βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας μόνο νίκες στις έξι πρώτες αγωνιστικές.

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για την ομάδα των Μάκη Μπεκιάρη και Γιάννη Παναγιώτου πέτυχαν οι  Μπόνο(42’) και  Αθανασόπουλος(86’).

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και στο 31’ γκολ με τον Μπόνο, το οποίο όμως ακύρωσε ο βοηθός Θωμόπουλος για  οφσάιντ. Καλός ο διαιτητής Χρέλιας.

ΠΑΟ ΦΥΛΗΣ: Καμπόλης, Λύτρας, Μησοτάκης, Ζωγράφος, Βασιλείου, Γούναρης(80’ Κουρέλης), Καραγιαννόπουλος(73’ Αβράμης), Τσοχαντάρης(63’ Δακτυλίδης), Ζάχαρης, Τσεβάς, Κουλούρης.

ΛΑΜΠΕΡΗ: Χριστοφής, Νικολάου(87’ Τούσης), Λυμπέρης, Σιδηρόπουλος, Μηλιώτης, Λογγαράκης, Μπόνο, Βλέκος(63’ Αθανασόπουλος), Χρηστάκης, Γκίνης, Τσιμούρτος(48’ λ.τρ. Τζάνος).

 

Ίκαρος Νεοκτίστων- Μεγαρικός 1-1

 

Δεν ανέδειξε νικητή η συνάντηση ανάμεσα σε Ίκαρο Νεοκτίστων και Μεγαρικό(1-1).

Οι φιλοξενούμενοι του Γιώργου Χατζή πήραν το προβάδισμα με αυτογκόλ του Χατζηαντωνάκη στο 36’.

Ο Ίκαρος ισοφάρισε στο 72’ με πέναλτι του Φωτιάδη που κέρδισε ο Κυριλίουκ. Για τη φάση αυτή οι Μεγαρίτες διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή Χρόνη, από τον οποίο έχουν και παράπονα στο πειθαρχικό κομμάτι.

ΙΚΑΡΟΣ: Ελευθεριάδης, Κυριλίουκ, Χατζηαντωνάκης(85’ Στασινόπουλος), Κουμουρίγια, Βλάχος, Παπαντώνης Ντεγκράν(63’ Μπόικα), Μπετσόλι(50’ Βράντζας), Σιδηρόπουλος, Φωτιάδης, Μάμμας.

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Σκληρός, Ηλίας, Μητρόπουλος, Βοϊδήλας, Στρατούρης, Κουτσουμπής, Γεωργακής, Γιουρούκος(75’ Δημόγλης), Μπέλσης(65’ Στέφα), Πετρόπουλος, Μωραΐτης(81’ Παλούκα).