Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στη Β’ ΕΠΣΔΑ(18/11)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ γράφει ο Φώτης Περιφάνης

 

Εθνικός Πανοράματος- Ερμής Άνω Λιοσίων 1-0

 

Σπουδαία νίκη για τον Εθνικό Πανοράματος, καθώς επιβλήθηκε του Ερμή Άνω Λιοσίων με 1-0 και συνεχίζει να βρίσκεται στη δεύτερη προνομιούχο θέση. Αρκετά καταπονημένο το γήπεδο Πανοράματος, όπου το πρωί είχε αναβληθεί ο αγώνας ανάμεσα στον Αστέρα Άνω Λιοσίων και τον  Σκορπιό Φυλής .

Το γκολ για την ομάδα του  Χρήστου Ράλλη πέτυχε ο  Λούφης στο 40’, ενώ στο 65’ έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Κατσίπη με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτήτευσε ο Καργάκος.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Γκούνας, Σαμπάνης, Κατσίπης, Ρόντο, Πιτέλης, Πλαβούκος, Τσουτσάνης(72’ Σούτας), Λούφης(85’ Χατζηετστρατίου), Σαχσανίδης(78’ Σέφερη), Κατσίκης(46’ Καρακωνσταντόπουλος), Στρατής.

ΕΡΜΗΣ:  Ματουσιάκ, Θάνος, Στέφου, Νάτση(86’ Μουστακάτος), Κίσσας, Καβουρίνος, Παπάζογλου, Κοντογιάννης, Ιακωβίδης, Χατουτσίδης(67’ Σοπίδης), Γκέρτσος(46’ Λακουμέντας).

 

 

ΑΕ Ζεφυρίου- Δύναμη Ασπροπύργου 1-0

 

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ΑΕ Ζεφυρίου που κατέβαλε στο φινάλε με 1-0 την αξιόμαχη Δύναμη Ασπροπύργου και συνεχίζει να ανεβαίνει αγωνιστικά.

Σκόρερ των νικητών ο Πιπίνης στο  87’.

Ο διαιτητής Χαμπιλάι στο 80’ απέβαλε από κάθε ομάδα τους Θανάση και Λαμπρινάτο Γ. για αλληλοεξύβριση και στο 89’ τον Σταύρου με δεύτερη κίτρινη.

ΑΕ ΖΕΦΥΡΙΟΥ: Μποζίκης, Μπακόπουλος(76’ Γκετσάι), Συρινίδης, Μουράτογλου(70’ Τούσης), Θανάσης, Πιπίνης, Χατζηγιάννης(78’ Καραγιαννόπουλος), Σπηλιόπουλος, Μαρίνης(55’ Καλαμιώτης), Καραγκούνης, Σπυρόπουλος.

ΔΥΝΑΜΗ:  Αϊβαλιώτης, Τσιρίδης Χ.(90’ Τσισκάκης), Γερονικολός, Τσιρίδης Φ., Σταύρου, Λαμπρινάτος  Γ., Φλωρόπουλος(71’ Στυλιάδης), Λαμπρινάτος Ι., Γιοβανάκης, Παντελιδάκης(30’ λ.τρ. Χουρτσιλίδης), Τριβέλας(61’ Δρακάκης).

 

Άγιοι Ανάργυροι- Λέων 3-2

 

Επιστροφή στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές για τους Αγίου Αναργύρους Ελευσίνας, που κατέβαλαν με 3-2 τον μαχητικό Λέοντα και παραμένουν σε τροχιά ανόδου.

Η ομάδα του Γιώργου Σωτήρχου προηγήθηκε 3-0 με τους Κοβιό(28’), Ράλλη(30’) και Καλατζάκο(71’), για να μειώσει ο Λέων σε 3-2 με τους Κορδέρα(77’) και Μπουραντά(80’).

Οι φιλοξενούμενοι του Πέτρου Αντωνίου έχασαν και πέναλτι στο 55’ με τον Κορδέρα(απέκρουσε ο Καπνογιάννης). Διαιτήτευσε ο Οικονόμου.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Καπνογιάννης, Ρούσσος, Ραπτόπουλος(56’ Πουρρής), Αρναουτάκης, Κοβιός, Φυσαράκης, Παρίσης(73’ Πίννης), Ραματιάς, Ζήλο(66’ Καλατζάκος),  Τσέκα, Ράλλης(54’ Μπασέτας).

ΛΕΩΝ: Κωνσταντινίδης, Νικολόπουλος(88’ Καρασαββίδης),  Μήτρος, Τζανέτος, Ζανέσης(46’ Μπουραντάς), Σούλα, Κουφουδάκης(73’ Σακελλαρόπουλος), Μάρκου, Κορδέρας, Ζαπουνίδης(43’λ.τρ.  Τσιμπουρλάς), Τσάτσας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply