Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στη Β’ ΕΠΣΔΑ(25/11)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ γράφει ο Φώτης Περιφάνης

 

Λαμπερή – Ίκαρος Ελευσίνας  3-1

 

Στις… καθυστερήσεις η πρωτοπόρος Λαμπερή Ελευσίνας κατέβαλε με 3-1 τον δυναμικό Ίκαρο Νεοκτίστων και συνέχισε την νικηφόρα πορεία της στο πρωτάθλημα πετυχαίνοντας την έβδομη συνεχόμενη νίκη της.

Στο 15’ οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι με τον Αθανασόπουλο, που απέκρουσε ο Ελευθεριάδης. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Φωτιάδη στο 43’, για να ισοφαρίσει η Λαμπερή στο 63’ με τον Λογγαράκη. Στη φάση αυτή του γκολ τραυματίστηκε ο γκολκίπερ του Ικάρου Ελευθεριάδης, ο οποίος έφυγε από το γήπεδο με διάσειση.

Ο Ίκαρος στο 82’έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Μπετσόλι με δεύτερη κίτρινη, λόγω του ότι όταν πήγε να γίνει αλλαγή έβγαλε τη φανέλα του. Με αριθμητικό πλεονέκτημα, η Λαμπερή κατάφερε να κάνει την ανατροπή χάρη σε τέρματα των Γκίνη(97’) και Λυμπέρη(102’). Τρία δοκάρια είχαν οι νικητές με τους Οσμάνη(11’) και Μπόνο(27’, 34’).

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητή Μπούρδο για τις καθυστερήσεις, ενώ αναμένεται να βγει και σχετική ανακοίνωση….

Από την άλλη η Λαμπερή διαμαρτύρεται για δυο πέναλτι σε ανατροπές των Οσμάνη(10’) και Μπόνο(13’), ενώ επίσης ζήτησαν κόκκινη σε μαρκάρισμα του Κουμουρίγια στο 88’ πάνω στον Νικολάου.

ΛΑΜΠΕΡΗ: Βυθούλκας, Νικολάου, Λυμπέρης, Μπακατσέλος, Μηλιώτης, Λογγαράκης, Βλέκος(59’ Σίνος), Μπόνο, Οσμάνης, Αθανασόπουλος, Χρηστάκης(46’ Γκίνης).

ΙΚΑΡΟΣ: Ελευθεριάδης(74’ λ.τρ. Καμπόλης, 95’ λ.τρ. Κατσής), Βράντζας(90’ Ζαρόμπας), Χατζηαντωνάκης(52’ Στασινόπουλος), Κουμπουρίγια, Βλάχος, Παπαντώνης, Ντεκράν, Μπετσόλι, Σιδηρόπουλος, Φωτιάδης, Μάμμας.

 

Δύναμη Ασπροπύργου- Μεγαρικός 0-4

 

Την πολύ καλή του πορεία στο πρωτάθλημα συνέχισε ο Μεγρικός που έκαμψε στην Παραλία Ασπροπύργου με 4-0 τη Δύναμη Ασπροπύργου και παραμένει σε τροχιά ανόδου.

Δυο γκολ για την ομάδα του Γιώργου Χατζή έβαλε ο  Στέφα (45’, 61’) και από ένα οι  Κουτσουμπής(58’) και  Κασιμάτης (90’).

Καλός ο διαιτητής Δημόπουλος.

ΔΥΝΑΜΗ: Αϊβαλιώτης, Τσιρίδης Φ., Γερονικολός, Στυλίδης, Παπούλιας, Φλωρόπουλος(65’ Τσόκας), Τσιρίδης Χ., Τριανταφύλλου(51’ Ζησιμόπουλος) Λαμπρινάτος Ι., Παντελιδάκης(59’ Δρακάκης), Γιοβανάκης(81’ Χουρτσιλίδης).

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Σερέτης, Ηλίας(78’ Γιουρούκος), Μητρόπουλος, Βοϊδήλας, Στρατούρης, Κουτσουμπής, Γεωργακής, Παλούκα(63’ Δ¨αλλας0, Στέφα(63’ Άλκος Λιακόπουλος), Πετρόπουλος(85’ Κασιμάτης), Μωραΐτης.

 

Λέων- ΠΑΟ Φυλής 7-1

 

Σαφώς ανώτερος ο Λέων σάρωσε με 7-1 τον αδύναμο ΠΑΟ Φυλής.

Για τους γηπεδούχους τα γκολ πέτυχαν οι Ζανέσης(7’,) Μπουραντάς(38’, 72’, 82’), Κορδεράς(14’) και Τσιμπουρλάς (33’, 40’).

Οι νικητές είχαν και τρία δοκάρια με τους Τσιμπουρλάς(19’, 29’)  και  Μπουραντάς(36’).

Το μοναδικό γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσε ο Καραγιαννόπουλος(54’).

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Δεμερτζής.

ΛΕΩΝ: Κωνσταντινίδης(62’ Ηλιάδης), Νικολόπουλος, Μανάφας, Τζανέτος, Ζανέσης, Μήτρος(61’ Μητρόπουλος), Κουφουδάκης(66’ Σακελαρόπουλος), Μπουραντάς, Κορδεράς, Τσιμπουρλάς, Τσάτσας(46’ Βελέντζας).

ΠΑΟ ΦΥΛΗΣ: Λεοντιάδης, Λύτρας, Νησοτάκης, Τόρης(28’ λ.τρ. Τσοχαντάρης Σ.), Βασιλείου, Νίκας(61’ Ζάχαρης), Τσοχαντάρης Δ., Γούναρης, Καραγιαννόπουλος, Τσεβάς(77’ Αβράμης), Κουλούρας(53’ Βασιλόπουλος).

 

Ερμής Άνω Λιοσίων- Αστέρας Άνω Λιοσίων 2-0

 

Μετά από τρεις αγωνιστικές ο Ερμής Άνω Λιοσίων επανήλθε στις επιτυχίες, καθώς κατέβαλε με 2-0 τον συντοπίτη Αστέρα Άνω Λιοσίων.

Για τον Ερμή τα γκολ πέτυχαν οι «συνήθης ύποπτοι» Ιακωβίδης (34’) και  Θεοφανίδης(84’).

Οι νικητές έχασαν και πέναλτι στο 27΄με τον Κονιαβίτη(απέκρουσε ο Δαμιανόπουλος).

Παράπονα από το διαιτητή  Χαμπιλάι έχει ο Αστέρας, καθώς ισχυρίζεται ότι στη φάση του πρώτου γκολ είχε προηγηθεί χέρι του επιθετικού.

ΕΡΜΗΣ: Ματουσιάκ, Θάνος, Κίσσας, Λακουμέντας, Κονιαβίτης, Καβουρίνος(46’ Θεοφανίδης), Παπάζογλου, Κοντογιάννης(63’ Χατουτσίδης), Ιακωβίδης, Μουστακάτος(57’ Καλαμπούκας), Στέφου(75’ Γραμματικόπουλος).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Δαμιανόπουλος, Τσιώλης Σ., Σμαΐλης(77’ Καλαμιώτης), Θηβαίος, Σαρλάς, Αλεπούς, Φλεβαράκης(57’ Σερέπας), Σαμαράς, Ντάνος(66’ Δημόπουλος), Τσιώλης Κ., Θεοδώρου(65’ Ντέντε).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply