Connect with us

5ος Όμιλος

Ο Αντώνης Τσιμπάκης αναλαμβάνει τις Ακαδημίες του Εθνικού

Published

on

Η νέα διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ερασιτέχνη Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. και η επιτροπή των Ακαδημιών, με γνώμονα την ανάπτυξη των Ακαδημιών του συλλόγου σε υψηλά επίπεδα, ανακοινώνουν ότι ο κ. Αντώνης Τσιμπάκης αναλαμβάνει στο εξής τα καθήκοντα του τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών και του προπονητή στην U17, σε άμεση συνεργασία για την ανάδειξη ταλέντων με τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος συμπεριλαμβανομένων των Ακαδημιών και προπονητή της πρώτης ομάδας κ. Μουράτ Σεροπιάν.

Ο κ. Τσιμπάκης, γεννημένος το 1972, διαθέτει όλα τα απαραίτητα προσόντα και την επαγγελματική εμπειρία για τη θέση που του αναθέτει η νέα διοίκηση του ποδοσφαιρικού Εθνικού: Είναι προπονητής ποδοσφαίρου UEFA A, την περίοδο 2019-2020 ήταν τεχνικός διευθυντής Ακαδημιών και coach U18 στον Ιωνικό στη Football League, έχει διατελέσει assistant coach σε πολλές ομάδες Γ΄ Εθνικής και επί μία δεκαετία head coach στον Πανερυθραϊκό, με τον οποίο κατέκτησε Πρωταθλήματα Αθηνών και το 2014 έφτασε ως φιναλίστ του Super Cup Ερασιτεχνών Ελλάδος με αντίπαλο την ΑΕ Λάρισα και διεκδίκησε την άνοδο στη Γ΄ Εθνική σε μπαράζ αγώνων με αντίπαλο τον Εθνικό, από τον οποίο και έχει βραβευθεί.

Παράλληλα, ο κ. Τσιμπάκης από το 2010 προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εθνική Ομάδα Ελληνικής Αστυνομίας, με την οποία έως και το 2019 έχει κατακτήσει επανειλημμένα χρυσά μετάλλια στα Βαλκανικά Πρωταθλήματα Αστυνομικών και τα Πρωταθλήματα των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Τσιμπάκης ως ποδοσφαιριστής έχει φορέσει τη φανέλα του Εθνικού στην Α΄ Εθνική Κατηγορία την περίοδο 1995-96, είναι ενεργό μέλος των παλαιμάχων του Εθνικού, ενώ έχει επίσης αγωνιστεί με άλλες ομάδες στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Η επαγγελματική κατάρτιση και εμπειρία και η εν γένει παρουσία του στο χώρο του ποδοσφαίρου αποτελούν εχέγγυα για την επιτυχία στο έργο που του αναθέτει η νέα διοίκηση του συλλόγου και η επιτροπή των Ακαδημιών.