Connect with us

stoplekto

Ο Αχ. Ανδριανάκης νέος προπονητής στην Χαραυγή

Published

on

Στο πρόσωπο του Αχιλλέα Ανδριανάκη η Χαραυγή βρήκε τον ιδανικό τεχνικό που αναλαμβάνει τις τύχες του συλλόγου στα χέρια του.

Ο νεαρός τεχνικός εργάστηκε με επιτυχία την χρονιά που πέρασε τόσο στην Κύπρο Κορυδαλλού που  ήταν αρχικά , όσο και στον ΑΣ Δραπετσώνας στη συνέχεια , ο οποίος είχε ξεκινήσει πολύ άσχημα στο πρωτάθλημα που πέρασε .

Ο Ανδριανάκης πρόπερσι ήταν στον Φαληρικό , όπου και κει πήγε πολύ καλά.

Ο νέος  προπονητής ξεκίνησε ήδη τη συνεργασία   με την διοίκηση για τον προγραμματισμό της νέας περιόδου και τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις…

Από την διοίκηση του συλλόγου εκδόθηκε  η παρακάτω ανακοίνωση:

«Η Α.Ε. Χαραυγή Αστέρας ανακοινώνει την ανάληψη της θέσης του προπονητή της Α΄Ομάδας από τον Κο. Ανδριανάκη Αχιλλέα Αναστάσιο, έναν έμπειρο τεχνικό, κάτοχο διπλώματος UEFA και απόφοιτο ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, ο οποίος ήδη έκανε την πρώτη συνάντηση με το σύνολο της διοίκησης της ομάδας. Τον καλοσωρίζουμε στην ομάδα και ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία. Ο νέος προπονητής της ομάδας έχει στο παρελθόν εργαστεί με επιτυχία σε Ηλυσσιακό, Κύπρο Κορυδαλλού, Δραπετσώνα, Φαληρικό.
Επίσης, η Α.Ε. Χαραυγή Αστέρας ευχαριστεί θερμά τον Κο. Πατινιώτη Βασίλειο, Τεχνικό Διευθυντή των Τμημάτων Υποδομών του Σωματείου για τα καθήκοντα υπηρεσιακού προπονητή που ανέλαβε αυτή τη μεταβατική περίοδο.»